Πρόσκληση σε debate από τον Θοδωρή Λάππα

0
692

Δημόσια πρόσκληση σε debate απηύθυνε ο Θοδωρής Λάππας προς όλους τους υποψήφιους δημάρχους της Πετρούπολης. Αναλυτικά το κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της παράταξης Πετρούπολη Μαζί έχει ως εξής:

Προς: υποψηφίους Δημάρχους Πετρούπολης

Πετρούπολη 30 Απριλίου 2019

Κύριοι,

Στο πλαίσιο μιας ομαλής αλλά και εποικοδομητικής προεκλογικής περιόδου για την πόλη μας, μια οργανωμένη συζήτηση μεταξύ όλων των υποψηφίων αποτελεί μια ανοιχτή διαδικασία για την ανάδειξη των θέσεων, των προγραμμάτων και την προοπτική της επόμενης μέρας. Η σύγχρονη ανάγκη για εμβάθυνση της πολιτικής στην τοπική κοινωνία, η ενίσχυση της συμμετοχής και ο πολιτικός πολιτισμός μπορούν να συμβάλλουν στην άμεση ενημέρωση των πολιτών ενόψει των δημοτικών εκλογών. Εμείς ως επικεφαλής μπορούμε να εγγυηθούμε την ολοκλήρωση μιας ανοιχτής πόλης για τους πολίτες. Θεωρώ λοιπόν ότι, μια τέτοια δράση κινείται σε αυτή την λογική.

Προσωπικά, με πίστη στην συνεννόηση και στην συνεργασία, απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους συνυποψήφιους να ορίσουμε ένα κοινό πλαίσιο διαλόγου που θα βοηθήσει τους πολίτες να ενημερωθούν σχετικά με τις θέσεις μας ενόψει των δημοτικών εκλογών, ενώ ταυτόχρονα θα παρουσιαστεί μια καλή ευκαιρία για το ενδεχόμενο προγραμματικής σύγκλισης που κρίνεται αναγκαία για την διοίκηση του Δήμου στην νέα εποχή. Για την παράταξη μας οι προκλήσεις για την πόλη δεν σταματούν στο τέλος κάθε προεκλογικής περιόδου, είναι θέμα μόνιμης και συνεχούς προσπάθειας, ας μπορέσουμε λοιπόν μέσα από έναν ελεύθερο και δημοκρατικό διάλογο να αναδείξουμε συλλήβδην τις προθέσεις μας αλλά και το σχέδιο μας για την επόμενη μέρα. Θεωρώ λοιπόν αναγκαία την ανταπόκριση σας και αναμένω άμεσα τις προτάσεις ώστε να διαμορφώσουμε τους κανόνες για μια σπουδαία, εξωστρεφή και αποτελεσματική διαδικασία για τους δημότες.

Θοδωρής Λάππας,

Υποψ. Δήμαρχος Πετρούπολης

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here