Νέος δικαστικός γύρος για Άμπερ Χερντ και Τζόνι Ντεπ: Κατέθεσε έφεση η ηθοποιός

0
32

Η ηθοποιός Άμπερ Χερντ άσκησε έφεση κατά της απόφασης δικαστηρίου της Βιρτζίνιας που αποφάνθηκε ότι δυσφήμισε τον πρώην σύζυγό της, τον Τζόνι Ντεπ, σε ένα άρθρο γνώμης όπου έγραφε ότι ήταν θύμα σεξουαλικής βίας.

Οι δικηγόροι της Χερντ κατέθεσαν την έφεση στο Εφετείο της Βιρτζίνιας, ζητώντας να ανατραπεί η απόφαση της 1ης Ιουνίου.

«Πιστεύουμε ότι το δικαστήριο έκανε λάθη που εμπόδισαν μια δίκαιη ετυμηγορία σύμφωνα με την Πρώτη Τροπολογία», δήλωσε ένας εκπρόσωπος της ηθοποιού στο Reuters.

Άμπερ Χερντ-Τζόνι Ντεπ: Το χρονικό της δίκης

Οι ένορκοι είχαν αποσυρθεί επί μέρες για να λάβουν απόφαση στην πολύκροτη δίκη που σημαδεύτηκε από την αμοιβαία εκτόξευση κατηγοριών για ενδοοικογενειακή βία και έφερε σε σύγκρουση τον Τζόνι Ντεπ με την πρώην σύζυγό του Αμπερ Χερντ ενώπιον αμερικανικού δικαστηρίου ρίχνοντας επί έξι εβδομάδες τους προβολείς της δημοσιότητας σε ωμές λεπτομέρειες της ζωής τους.

Η ζωή της Αμπερ Χερντ «είχε γίνει κόλαση» από την έναρξη της δίκης, δήλωσε η συνήγορός της Ιλέιν Μπρέντχοφτ κατά την τελευταία ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του δικαστηρίου του Φέρφαξ, κοντά στην Ουάσινγκτον.

Η συνήγορος είχε ζητήσει από τους ενόρκους, πέντε άνδρες και δύο γυναίκες, να απορρίψουν την μήνυση του Τζόνι Ντεπ «για να της επιτρέψουν να συνεχίσει τη ζωή της και να μεγαλώσει το παιδί της».

Ο 58χρονος ηθοποιός είχε δηλώσει επίσης, πως «θέλω να συνεχίσω τη ζωή μου», σύμφωνα με τη συνήγορό του Καμίλ Βάσκες.

Και τελικά, σε εκείνη τη δίκη, οι επτά ένορκοι κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η Χερντ δυσφήμισε τον Ντεπ και του επιδίκασαν αποζημίωση ύψους 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων. Έκριναν επίσης, ότι και η Χερντ δυσφημίστηκε και της επιδίκασαν αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων.

Ωστόσο, η Άμπερ Χερντ δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να πληρώσει τα περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια που επιδίκασε το δικαστήριο ως αποζημίωση στον πρώην σύζυγό της, τον Τζόνι Ντεπ, επειδή τον δυσφήμισε, όπως δήλωσε η δικηγόρος της.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here