Δίκη Ντεπ – Χερντ: Δεν ήταν ποτέ βίαιος κατέθεσε η Κέιτ Μος

0
22

Η ώρα για την πολυαναμενόμενη κατάθεση της Κέιτ Μος υπέρ του Τζόνι Ντεπ έφτασε.

Στο πλαίσιο της πολύκροτης δίκης του Τζόνι Ντεπ και της Άμπερ Χερντ, κλήθηκε να δώσει κατάθεση και το μοντέλο, που διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον ηθοποιό.

Η Χερντ έδωσε από μόνη της την «πάσα» στην ομάδα υπεράσπισης του ηθοποιού την προηγούμενη εβδομάδα, να καλέσουν την Κέιτ Μος, για κατάθεση και όπως όλα δείχνουν… δεν της βγήκε σε καλό. Προκειμένου να κατηγορήσει τον Ντεπ ότι ήταν βίαιος και σε προηγούμενες σχέσεις του, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό, που συνέβη κατά τη διάρκεια της σχέσης του ηθοποιού με την Κέιτ Μος.

«Θυμήθηκα που είχα ακούσει ότι έσπρωξε μια πρώην φίλη του, την Κέιτ Μος, κάτω από τις σκάλες. Είχα ακούσει αυτή τη φήμη από δύο άτομα και ήταν φρέσκια στο μυαλό μου», είχε δηλώσει στην κατάθεσή της.

Μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση στο δικαστήριο σήμερα, η Κέιτ Μος αρνήθηκε τους ισχυρισμούς της Χερντ και εξήγησε τι ακριβώς συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Ποτέ δεν με έσπρωξε, δεν με κλώτσησε και δεν με πέταξε από καμιά σκάλα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε αργότερα, η ίδια γλίστρησε στη σκάλα, καθώς τα σκαλιά ήταν βρεγμένα. Εκείνος όχι μόνο τη βοήθησε να σηκωθεί, αλλά ανέλαβε την φροντίδα της.

«Φεύγαμε από το δωμάτιο, ο Τζόνι έφυγε πριν από εμένα και προηγουμένως, είχε καταιγίδα. Καθώς έβγαινα από το δωμάτιο, κατέβηκα τις σκάλες και γλίστρησα, πόνεσε η πλάτη μου. Ούρλιαξα, γιατί δεν ήξερα τι μου είχε συμβεί και πονούσα πολύ. Γύρισε τρέχοντας για να με βοηθήσει και με μετέφερε πίσω στο δωμάτιό μου και ζήτησε ιατρική βοήθεια», δήλωσε το μοντέλο.

Η υπεράσπιση αρνήθηκε να εξετάσει περαιτέρω την Κέιτ Μος και έτσι, το μοντέλο κατάφερε να μιλήσει στο δικαστήριο μόνο για μερικά λεπτά.

WATCH: Kate Moss describes the “stairs” incident.
She says here had been a rainstorm and she slid down the stairs. She screamed. #JohnnyDepp ran back to help her and carried her to her room, got her medical attention. #AmberHeard @LawCrimeNetwork pic.twitter.com/yFd8PJYqwE

— Cathy Russon (@cathyrusson) May 25, 2022

Σε αυτό το μικρό χρονικό διάστημα ωστόσο, κατάφερε να περάσει το μήνυμά της, ότι με τον Τζόνι Ντεπ διατηρούσαν μία ήρεμη, ρομαντική σχέση, με τον ηθοποιό όχι μόνο να μην την κακοποιεί αλλά να τη φροντίζει και να της φέρεται με στοργή.

Το love story του Τζόνι Ντεπ με την Κέιτ Μος

Όταν γνωρίστηκαν το 1994, έναν μόλις χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη «γυναίκα της ζωής του», η Κέιτ Μος ήταν ένα 20χρονο μοντέλο που ταξίδευε από χώρα σε χώρα, προσπαθώντας να εδραιωθεί στον χώρο της μόδας κι εκείνος ο νέος «σταρ» του Χόλιγουντ.

Η καριέρα του είχε ήδη απογειωθεί με τους εκκεντρικούς ρόλους που διάλεγε για εκείνον ο Τιμ Μπάρτον, όπως για παράδειγμα στον «Ψαλιδοχέρη» το 1990, όμως το «στοργικό» αγόρι του Χόλιγουντ είχε χαθεί μαζί με τη Γουινόνα Ράιντερ, με την οποία είχε χωρίσει λίγο καιρό πριν.

Η πρώτη του συνάντηση με την Κέιτ Μος ήταν στο Cafe Tabsc της Νέας Υόρκης. Η γνωριμία μεταξύ τους προέκυψε από έναν κοινό τους γνωστό, τον φωτογράφο και αρθογράφο, Τζορτζ Γουέιν, που συνόδευε εκείνη τη μέρα το μοντέλο.

Όπως δήλωσε η ίδια λίγο καιρό αργότερα, ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι οι δυο τους θα καταλήξουν μαζί.

«Είχα μόλις κάποιες εβδομάδες ως Νεοϋορκέζος, όταν ο φωτογράφος Μάικλ Χάιντ μου ζήτησε να συμμετάσχω σε μια φωτογράφιση του βρετανικού GQ με την Κέιτ Μος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που μπήκε στο στούντιο… αυτό το τροπαλό, ανεπιτήδευτο κορίτσι στη ζούγκλα… Χρειάστηκε ο Calvin Klein για να επινοήσει τον τέλειο όρο για να την περιγράψει… “Έρμαιο”. Γίναμε φίλοι μετά από αυτό το γύρισμα, ειδικά αφότου μετακόμισε στη γωνία, δίπλα το σπίτι μου στο West Village. Και στην πραγματικότητα… Ήταν ο Τζορτζ Γουέιν που σύστησε την Κέιτ Μος στον Τζόνι Ντεπ μια μοιραία νύχτα στα μέσα της δεκαετίας του ’90 στο Cafe Tabsc που ήταν το στέκι των supermodel εκείνη την εποχή! Ο Τζόνι ήταν πίσω για δείπνο και η Κέιτ μπήκε με τη Ναόμι και ο Τζορτζ Γουέιν την άρπαξε και έκανε τις συστάσεις! Δεν είχα ιδέα ότι θα γίνονταν τότε το απόλυτο ζευγάρι της δεκαετίας, καταστρέφοντας δωμάτια ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, κατά τη διάρκεια της αξέχαστης ακόμα σχέσης τους!», έγραψε ο άνθρωπος, που ήταν υπεύθυνος για τη γνωριμία ενός από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz.

Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς τη σχέση τους χαώδη, σχεδόν καταστροφική και για τις δύο πλευρές. Ο Τζόνι Ντεπ ακόμα δεν είχε «συνέλθει» από τον χωρισμό του με τη Γουινόνα, γεγονός που τον έκανε να φέρεται νευρικά και παράλογα στους γύρω του και κατά συνέπεια, στην Κέιτ Μος.

Για τους επικούς καβγάδες τους, έχουν γραφτεί άπειρα δημοσιεύματα. Η σταγόνα όμως, που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο τσακωμός τους τον Σεπτέμβριο του 1994, που κατέληξε τελικά στο αστυνομικό τμήμα, αφού ο ηθοποιός κατέστρεψε το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όπου διέμεναν με το γνωστό μοντέλο, στη Νέα Υόρκη.

Αρχικά, ο Τζόνι Ντεπ συνελήφθη για καταστροφή ξένης ιδιοκτησίας. Η ζημιά τελικά, κόστισε… 10.000 ευρώ, που του επιβλήθηκαν ως πρόστιμο για τις καταστροφές που προκάλεσε.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here