Ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου – Έγινε ελεγχόμενη έκρηξη

0
33

Συναγερμός σήμανε στις Αρχές, το πρωί, για ύποπτη μπαγκαζιέρα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα έξω από την Αθηναϊκή Λέσχη, στην οδό Πανεπιστημίου.

Το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε οδηγός ταξί έξω από την Αθηναϊκή Λέσχη στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την ύποπτη μπαγκαζιέρα στην Πανεπιστημίου

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για την μπαγκαζιέρα που βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (10/2) στην Πανεπιστημίου:

«Πρωινές ώρες σήμερα, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, το τηλεφωνικό κέντρο της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Αττικής ενημερώθηκε από περίοικους για την ύπαρξη ύποπτου αντικειμένου, και συγκεκριμένα μπαγκαζιέρας μοτοσυκλέτας, που φέρεται να εναπόθεσε Δ.Χ.Ε. αυτοκίνητο επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου αρ. 11 (έξωθεν της Αθηναϊκής Λέσχης) στην Αθήνα.

Στο σημείο μετέβησαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις για τον αποκλεισμό του χώρου, καθώς και αστυνομικός σκύλος και κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, το οποίο πραγματοποίησε ελεγχόμενη έκρηξη, χωρίς να αναφερθούν τραυματισμός ή φθορές».

 

Διαβάστε ακόμη:

Υπήρξε κατάχρηση εσωτερικής πληροφόρησης στην υπόθεση της MIG; Η αγορά βοά…
Γιατί πέταξε για Γενεύη business class την Παρασκευή ο Νότης Μηταράκης «συν γυναιξί και τέκνοις»
Δ. Κούτρας και Δ. Καλλιτσάντσης μαζί σε κηδεία – Λέτε να συζητούσαν για συνεργασία στον Ακτωρα;
New York Times: Οι 52 προορισμοί για το 2023

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here