Φωτιά στα Δερβενοχώρια: Κλείνει η παλιά Εθνική Οδός Ελευσίνας-Θηβών

0
37

Το πύρινο μέτωπο στα Δερβενοχώρια κινείται προς την Οινόη, ενώ το μεσημέρι της Τρίτης έκλεισε η παλιά εθνική οδός Ελευσίνας-Θηβών.

Ο εκπρόσωπος τύπου της Πυροσβεστικής, Βασίλης Βαθρακογιάννης, χαρακτήρισε ως δύσκολο το μέτωπο της φωτιάς στα Δερβενοχώρια, κάνοντας λόγο για μέτωπο που έχει λάβει διαστάσεις.

Ο κ. Βαθρακογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι «το μέτωπο είναι στην ευρύτερη περιοχή του Τιτάν. Καταβάλουμε μεγάλες προσπάθειες να περιοριστεί». Μάλιστα, εξήγησε ότι έχει γίνει προγραμματισμός για τα εναέρια μέσα «ώστε να γίνονται συνεχείς ρίψεις νερού» μέχρι τη δύση του ηλίου που μπορούν να πετάνε τα αεροσκάφη και τα ελικόπτερα που συμμετέχουν σε πυρόσβεση.

Παρόλα αυτά το μέτωπο που εξελίσσεται στη νοτιοδυτική περιοχή της Πάρνηθας με μέτωπο προς Μαγούλα είναι σε καλύτερη εικόνα σε σχέση με το βράδυ της Δευτέρας. Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος της πυροσβεστικής η φωτιά που είναι σε εξέλιξη εξελίσσεται σε έντονο ανάγλυφο, προσθέτοντας ότι «έγινε καλή δουλειά το βράδυ από τις επίγειες δυνάμεις».

Λίγο πριν τις 12:00, έκλεισε ξανά η Παλαιά Εθνική Οδός Ελευσίνας-Θηβών.

Διαβάστε περισσότερα

Δήμαρχος Λαυρεωτικής: Έχουν καεί πάνω από 30.000 στρέμματα σε Κουβαρά, Λαγονήσι, Ανάβυσσο, Σαρωνίδα
O κάθε πικραμένος νομίζει ότι μπορεί να γίνει πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
Όλο το σχέδιο απάτης της Ellington εις βάρος της Attica Bank
 Ποιοι έστησαν τη μεγάλη απάτη με την καμένη περιοχή στην Αργολίδα, που έχει κηρυχθεί αναδασωτέα

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here