Φονικό στον Γέρακα: Πού κινούνται οι έρευνες των Αρχών

0
25

Οι Αστυνομικές Αρχές προσπαθούν να ξετυλίξουν το κουβάρι της υπόθεσης εκτέλεσης επιχειρηματία στον Γέρακα, το πρωί του Σαββάτου στον Γέρακα.

Η αστυνομία και συγκεκριμένα το Τμήμα Ανθρωποκτονιών αποδίδει την εκτέλεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών την ώρα που οι έρευνες στρέφονται στη διαδρομή του βαν των δραστών και στο παρελθόν του 38χρονου, όπως μεταδίδει το protothema.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα είχε άλλωστε απασχολήσει τις Αρχές και συγκεκριμένα το Τμήμα Εκβιαστών το 2018 όταν είχε εμπλακεί σε υπόθεση εκβιασμού, ενώ πριν από λίγο καιρό το πρατήριο είχε γίνει στόχος επίθεσης με χειροβομβίδα.

Ο 38χρονος φέρεται να είχε ανοιχτούς λογαριασμούς για αυτό είχε επιλέξει να κινείται με ένα πολυτελές αυτοκίνητο το οποίο διέθετε αλεξίσφαιρα τζάμια. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα είχε εκμυστηρευθεί πως δέχεται απειλές από συγκεκριμένα άτομα.

Αυτό αποτυπώνεται και στις καταγγελίες που έκανε χθες ο πατέρας του 38χρονου ο οποίος έκανε λόγο για απειλές από μπράβους της νύχτας οι οποίο λυμαίνονται το χώρο των καυσίμων.

Σε αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι έρευνες των Αρχών με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να εξακριβώσουν αν η δολοφονία στον Γέρακα συνδέεται με το λαθρεμπόριο καυσίμων είτε με παρόμοιες μαφιόζικες επιθέσεις και εκτελέσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα από κυκλώματα της νύχτας.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί εξετάζουν καρέ-καρέ τα βίντεο από κάμερες ασφαλείας μαγαζιών επί της λεωφόρου Μαραθώνος ώστε να εντοπίσουν τη διαδρομή του λευκού βαν των εκτελεστών.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο, το οποίο δείχνει το λευκό βαν των εκτελεστών να κινείται στον δρόμο λίγο μετά τη στυγερή δολοφονία του ιδιοκτήτη πρατηρίου καυσίμων στον Γέρακα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο, δείχνει το βαν με το οποίο οι εκτελεστές διέφυγαν μετά τη δολοφονική επίθεση, να περνά με ιλιγγιώδη ταχύτητα τη λεωφόρο Μαραθώνος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here