Ελεύθερος με εγγύηση ο διοικητής Τροχαίας Αιγάλεω

0
1326
Συνελήφθη μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι του ζητήθηκε φακελάκι ύψους 2000 ευρώ, για την ακύρωση κλήσεων.

Με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, αφέθηκε ελεύθερος ο διοικητής Τροχαίας στο Αιγάλεω, ο οποίς συνελήφθη μετά από καταγγελία ιδιώτη ότι του ζητήθηκε φακελάκι για την ακύρωση κλήσεων.

Ο αστυνομικός διευθυντής απολογήθηκε ενώπιον τακτικών ανακριτή καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ζήτησε ποσό της τάξεως των 2.000 ευρώ προκειμένου να ακυρώσει κλήσεις του ιδιοκτήτη βυτιοφόρων ύψους 10.500 ευρώ και να του επιστρέψει άδεια κυκλοφορίας οχήματος. Ανακριτής και εισαγγελέας άφησαν ελεύθερο με εγγυηση τον κατηγορούμενο, ο οποίος δέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες της εκβίασης και της δωροληψίας.

Την ίδια στάση κράτησαν και οι δύο συγκατηγορούμενοι του, ο αστυφύλακας που υπηρετούσε στο ίδιο τμήμα και ένας ιδιοκτήτης συνεργείου μοτοσυκλετών, ο οποίος φέρεται ως μεσολαβητής. Στον τελευταίο δόθηκαν, κατά την κατηγορία, από τον καταγγέλλοντα τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 2.000 ευρώ. Πάντως ο φερόμενος ως μεσολαβητής, υποστήριξε στην απολογία του πως τα χρήματα ήταν η αμοιβή του για την επισκευή μοτοσυκλέτας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here