Τέμπη: «Σας ευχαριστώ που προσεύχεστε», λέει η μητέρα του 20χρονου που είναι στην εντατική

0
19

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας ο 20χρονος Γεράσιμος o οποίος είναι ο μοναδικός επιζώντας από το πρώτο βαγόνι της μοιραίας αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, με τους υπόλοιπους επιβάτες του βαγονιού να βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Η μητέρα του Γεράσιμου έστειλε το δικό της μήνυμα μέσω της τηλεόρασης του MEGA, εκφράζοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ενδιαφέρον του κόσμου.

«Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας. Αυτή τη στιγμή θέλω να παραμείνω σιωπηλή και να επικεντρωθώ στο παιδί μου. Υπάρχουν πληροφορίες που έχουν βγει που δεν έχω δώσει εγώ στα μέσα, ίσως είναι λόγια συγγενών, αλλά όχι δικά μου. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους γιατρούς για την προσπάθεια τους και όλο τον κόσμο που προσεύχεται για το παιδί μου», είπε η μητέρα του 20χρονου.

Είναι ο μοναδικός επιβάτης του πρώτου βαγονιού, ο οποίος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο του βαγονιού την ώρα της σύγκρουσης, αρκετά μέτρα μακριά από το βαγόνι. Τον βρήκαν σε αρκετή απόσταση οι διασώστες από τις σιδηροδρομικές γραμμές και φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις εξαιτίας της πτώσης. Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι ανθρωπίνως και ιατρικώς δυνατό ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του, όλες αυτές τις μέρες, ελπίζοντας να βγει νικητής ο Γεράσιμος από αυτή τη μεγάλη περιπέτεια.

Διαβάστε περισσότερα

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Ο σταθμάρχης Λάρισας και ο μηχανοδηγός του Intercity γνώριζαν ότι η κίνηση γινόταν σε διπλή γραμμή
Το παρασκήνιο πίσω από «διαζύγιο» Μπογδάνου – Λατινοπούλου και ο Εμφιετζόγλου
Τζέιμς Καφετζής για Ελευθερία Ελευθερίου: «Η καημένη έχει γίνει ρεζίλι»
Κιάρα Φεράνι: Δημοσίευσε την πρώτη της βουτιά για το 2023

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here