Συνελήφθη ο μητροκτόνος στη Θεσσαλονίκη

0
13

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται ο 34χρονος που πυροβόλησε στο κεφάλι και σκότωσε την 71χρονη μητέρα του σε αγροτική περιοχή της Χαλκηδόνας, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο μητροκτόνος, ο οποίος ήταν άφαντος σχεδόν 20 ημέρες, εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς περίπου στις 6 το πρωί, στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας αναφέρει: «Πρωινές ώρες σήμερα εντοπίστηκε και συνελήφθη σε περιοχή της Τούμπας, 34χρονος ημεδαπός ο οποίος είχε ταυτοποιηθεί ως δράστης για την ανθρωποκτονία της μητέρας του, που έλαβε χώρα περί τις αρχές του τρέχοντος μήνα στη Χαλκηδόνα. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Όλο αυτό το διάστημα μετά τη δολοφονία, ο 34χρονος εκτιμάται ότι ήταν περιπλανώμενος, ωστόσο αυτό θα διαπιστωθεί από την περαιτέρω έρευνα.

Υπενθυμίζεται ότι η 71χρονη εντοπίστηκε νεκρή με τραύμα από κυνεγητικη καραμπίνα στο κεφάλι, στις 4 Απριλίου, σε υπαίθριο χώρο στην περιοχή της Χαλκηδόνας. Η σορός βρέθηκε μέσα στο κάθισμα του συνοδηγού του λευκού αυτοκινήτου που νοίκιαζε ο κατηγορούμενος και άμεσα σήμανε συναγερμός.

Την ίδια ημέρα η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να ταυτοποιήσει τον δράστη της δολοφονίας και όπως προέκυψε από τις έρευνες είναι ο 34χρονος μητροκτόνος.

Οι αστυνομικοί έκαναν “φύλλο και φτερό” το σπίτι που ζούσε η 71χρονη με τον γιο της, ενώ ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί σκύλοι – μαζί με το προσωπικό της ειδικής υπηρεσίας – πραγματοποίησαν έρευνα σε κάθε πιθανό και απίθανο σημείο, στο οποίο μπορεί να θα μπορούσε να είχε “λουφάξει” ο δράστης, ακόμη και στα ορεινά της περιφερειακής ενότητας, ωστόσο δεν εντόπισαν κανένα σημάδι του, με αποτέλεσμα να ενισχύεται το σενάριο της αυτοχειρίας.

Διαβάστε περισσότερα

Ο Έλον Μασκ έχασε 13 δισ. δολάρια μέσα σε ένα 24ωρο

Μπιγιονσέ, Ρονάλντο και χιλιάδες άλλοι έχασαν το «μπλε τικ» στο Twitter

Γιατί οι νεαροί της λίστας «30 κάτω από 30» του Forbes καταλήγουν στη φυλακή

Θεοφανία Παπαθωμά: Οργισμένες αντιδράσεις στα social για «ξέπλυμα» στον Γεωργούλη

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here