Στέφανος Κασσελάκης: Fake η «γιαγιά» σε τηλεοπτικό σταθμό. Οι γιαγιάδες μου έχουν πεθάνει

0
37

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει πως η κυρία που παρουσιάστηκε σε πρωινή εκπομπή δεν ήταν η γιαγιά του.

Η… «αποκάλυψη» έγινε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, εκεί που ο παρουσιαστής ξεκινάει το ρεπορτάζ λέγοντας: «Όταν λέμε γιαγιά… δεν εννοούμε μόνο τη μαμά του μπαμπά ή της μαμάς, εννοούμε και τα αδέρφια, το εξηγεί και η ίδια πως είναι η σχέση, είναι πάντως η γιαγιά του Στέφανου Κασσελάκη».

Τα πράγματα ξεκαθαρίζουν λίγο μετά όταν η κυρία αυτή εξηγεί τη σχέση με τον Κασσελάκη. Για την ακρίβεια, η κυρία φαίνεται να είναι… γυναίκα του γιου της αδερφής του προππαπού του.

Το ρεπορτάζ συνεχίζει με την «γιαγιά» του Κασσελάκη να λέει ότι όλη η οικογένεια του Στέφανου και και αυτός ψήφιζε Νέα Δημοκρατία.

Απάντηση στην ηλικιωμένη κυρία που έκανε δηλώσεις ως “γιαγιά του” έδωσε ο Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτηση του στα social media.

Η “γιαγιά του”, την οποία ο ίδιος διευκρινίζει ότι δεν την έχει δει ποτέ του, δήλωσε ότι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ψήφιζε παλαιότερα ΝΔ, ενώ η ίδια εξήγησε τη σχέση τους λέγοντας: “ο προπάππος του με την πεθερά μου ήταν αδέλφια”.

«Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου. Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ! Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια», απάντησε με ένα tweet. Οι πολίτες καταλαβαίνουν. Και με ποιους τα έχω βάλει. Και ότι δεν με “κρατάει” κανένας»

Ζητώ σεβασμό στη μνήμη των δύο γιαγιάδων μου.
Σε εκπομπή φιλοξενήθηκε κυρία που δεν έχω δει ποτέ μου, παρουσιάστηκε ως γιαγιά μου και είπε ότι… ψήφιζα ΝΔ!
Δε θα μιλήσω για προβοκάτσια.
Οι πολίτες καταλαβαίνουν.
Και με ποιους τα έχω βάλει.
Και ότι δεν με «κρατάει» κανένας.

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 19, 2023

Διαβάστε ακόμη:

ΕΦΚΑ-ΔΥΠΑ: Ποιοι δικαιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους έως την Παρασκευή
Ευγενία Σαμαρά: «Δεν καμώνομαι ότι είμαι παρουσιάστρια»
Χρήστος Μάστορας: Τραγούδησε στη μνήμη της γιαγιάς του τo «Κοντούλα Λεμονιά»
Καλή Καλό για Κώστα Βουτσά: «Αχάριστος, δεν θα τον συγχωρέσω ποτέ»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here