Στέφανος Κασσελάκης: Οι πανάκριβες βέρες Love του Οίκου Cartier -Πόσο κόστισαν

0
91

Τις βέρες που επέλεξαν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ, για τον γάμο τους, αποκάλυψε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

Σύμφωνα με την εκπομπή Πάμε Δανάη, όπως φαίνεται και στις πρώτες φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός του επέλεξαν ίσως την πιο διάσημη βέρα στον κόσμο, τις βέρες Love του Οίκου Cartier.

Η τιμή της βέρας Cartier στην Ελλάδα ξεκινά από 1.440 ευρώ, ενώ στην Αμερική είναι ελαφρώς φθηνότερη κοστίζει 1.250 δολάρια.

Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις και η τιμή του αυξάνεται προοδευτικά ανάλογα με το αν έχει διαμάντια ή το πάχος του. Το δαχτυλίδι που συνήθως προτιμάται ως βέρα από τα ζευγάρια είναι αυτό στην απλούστερή του μορφή.

Στέφανος Κασσελάκης: Οι πρώτες εικόνες με τη βέρα στο δεξί
Σε εικόνες που έφερε στο φως το iefimerida.gr, ο Στέφανος Κασσελάκης καταγράφεται από τον φωτογραφικό φακό την επομένη του γάμου του, φορώντας για πρώτη φορά τη βέρα στο δεξί.

Υπενθυμίζεται ότι ο  Στέφανος Κασσελάκης έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τον γάμο του με τον σύντροφό του την 21η Οκτωβρίου, όταν επισκέφθηκαν τα στελέχη της Κοινότητας του Αγίου Δημητρίου Αστόριας.

Διαβάστε ακόμη:

Ο Έλον Μασκ δίνει 1 δισ. δολάρια στην Wikipedia για να αλλάξει όνομα σε “Dickipedia”
Η Έλενα Ακρίτα περιέγραψε το χάος στον ΣΥΡΙΖΑ με μόλις μία λέξη
Δημήτρης Κουτσούμπας: Εκτάκτως στο χειρουργείο ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ
Οι ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο αν ξεσπάσει Παγκόσμιος Πόλεμος

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here