Σεπόλια: Μεγάλο κύκλωμα παιδεραστών με 15 ύποπτα «προφίλ» αναζητά η ΕΛ.ΑΣ πίσω από τον 53χρονο

0
32

Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστίας και συνεργούς, μυημένους στην ιστοσελίδα των ανώνυμων παιδόφιλων, ερευνούν οι δικαστικές και αστυνομικές Αρχές, πίσω από την υπόθεση του 53χρονου βιαστή και προαγωγού του ανήλικου κοριτσιού στα Σεπόλια.

Εξετάζουν το ενδεχόμενο ύπαρξης συνεργού του 53χρονου, ο οποίος είχε τον ρόλο «εντοπιστή-ανιχνευτή» ευάλωτων ανήλικων κοριτσιών που θα μπορούσαν να αποτελέσουν θύματα σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία από τις διαδικτυακές δραστηριότητες και επαφές του 53χρονου, σε μία προσπάθεια ανεύρεσης και άλλων πιθανών ανήλικων θυμάτων.

Σεπόλια: Αυτός είναι ο 53χρονος και ο 42χρονος που βίαζαν τη 12χρονη

Σε αυτό το πλαίσιο δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 53χρονου αλλά και του 42χρονου άνδρα που είχε βιάσει το 12χρονο κορίτσι, με τις Αρχές να αναζητούν πληροφορίες για πιθανά άλλα θύματα και ύπαρξη ενός οργανωμένου κυκλώματος.

Μόνος του σε κελί της ΓΑΔΑ ο 53χρονος

Στον έβδομο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης κρατείται ο 53χρονος από τα Σεπόλια, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε το 12χρονο παιδί έναντι χρηματικής αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, ο κατηγορούμενος, ο οποίος αρνείται όσα του καταλογίζονται, βρίσκεται μόνος του σε κελί στα κρατητήρια, με τις Αρχές να έχουν λάβει τη συγκεκριμένη απόφαση υπό τον φόβο αντιδράσεων από άλλους συγκρατούμενους του 53χρονου εξαιτίας της φύσης του αδικήματός του.

Ο 53χρονος φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με ένα δικηγόρο, ο οποίος αναμένεται να λάβει απόφαση αν θα τον εκπροσωπήσει ή όχι, κάτι που έχουν αρνηθεί όσοι δικηγόροι έχουν επικοινωνήσει μαζί του μέχρι πρότινος.

Επίσης, όλες αυτές τις ημέρες κανένα από τα συγγενικά του πρόσωπα δεν τον έχει επισκεφτεί στο κελί, ενώ όσοι έρχονται σε επαφή μαζί του τούς δίνει την εντύπωση πως δεν έχει συνειδητοποιήσει τις κατηγορίες που τού αποδίδονται.

Ο ίδιος δηλώνει αθώος και φτάνει στο σημείο να «φωτογραφίσει» άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης ότι ήξερε τα πάντα και ήταν εκείνο το οποίο είχε δημιουργήσει το προφίλ του παιδιού στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να βρίσκει «πελάτες»-βιαστές.

Διαβάστε ακόμη:

Είναι φθηνότερο το φυσικό αέριο ή το πετρέλαιο;
Αυξήσεις έως 332% «πνίγουν» την αγορά και τα νοικοκυριά
Τη δεύτερη φορά ο Βούδας της Ραφήνας δεν θα του τη… χαρίσει του Κυριάκου! Του τα έχει μαζεμένα!
Η αιφνιδιαστική αποχώρηση Χρ. Παναγιωτόπουλου από τον Άκτωρα

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here