Σακελλαροπούλου για τις φωτιές: Οδύνη για τους συνανθρώπους μας που απανθρακώθηκαν στο δάσος της Δαδιάς

0
18

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου σε μήνυμά της εκφράζει την οδύνη της για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται στη χώρα μας.

«Οδύνη και αγωνία που γίνονται οξύτερες στην τρομερή είδηση της απανθράκωσης πολλών συνανθρώπων μας στο δάσος της Δαδιάς» έγραψε, μεταξύ άλλων, στο μήνυμά της η Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«Χρέος όλων μας είναι να αναλάβουμε επειγόντως αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ώστε η ζοφερή αυτή πραγματικότητα να μην γίνει η νέα κανονικότητα, αλλά να αντιμετωπισθεί με αποφασιστικότητα και τόλμη» τόνισε δε.

Ολόκληρο το μήνυμα της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Με οδύνη βλέπουμε τις πυρκαγιές να μαίνονται στον Έβρο, την Αττική, τη Βοιωτία, την Εύβοια, με αγωνία παρακολουθούμε τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται για την κατάσβεσή τους. Οδύνη και αγωνία που γίνονται οξύτερες στην τρομερή είδηση της απανθράκωσης πολλών συνανθρώπων μας στο δάσος της Δαδιάς. Συγκλονισμένοι από την τραγωδία, πενθούμε για τον χαμό τους, για τις δυσαναπλήρωτες απώλειες των συμπολιτών μας, για την καταστροφή της φύσης, θλιβόμαστε για την αδυναμία μας να την αποτρέψουμε. Χρέος όλων μας είναι να αναλάβουμε επειγόντως αποτελεσματικές πρωτοβουλίες, ώστε η ζοφερή αυτή πραγματικότητα να μην γίνει η νέα κανονικότητα, αλλά να αντιμετωπισθεί με αποφασιστικότητα και τόλμη.

Διαβάστε ακόμη:

Meteo: Οι δασικές πυρκαγιές κάλυψαν με καπνό τον ουρανό της Ελλάδας – Δείτε εικόνα από δορυφόρο
Αδερφός του Μιχάλη Κατσούρη: «Δεν υπήρξε κανένα ραντεβού οπαδών – Έχει σταματήσει ο χρόνος για εμάς»
Πυρκαγιά στο δάσος Δαδιάς: Εντοπίστηκαν τουλάχιστον 18 απανθρακωμένοι μετανάστες
Η ανατομία της Ιαπωνικής βιομηχανίας πορνό των πολλών δισεκατομμυρίων

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here