Πρωταγωνιστής στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση – Βραβείο Αριστείας στα Greek Green Awards 2024

0
88
Δήμος Ιλίου: Πρωταγωνιστής στην Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση – Βραβείο Αριστείας στα Greek Green Awards 2024
Σε μια εποχή που η προστασία του πλανήτη αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα, ο Δήμος Ιλίου ξεχώρισε για την περιβαλλοντική του συνεισφορά, κερδίζοντας το βραβείο στην κατηγορία “Περιβαλλοντική Ευαισθητοποίηση και Εκπαίδευση” στα Greek Green Awards 2024. Tο “1ο World Café για το Περιβάλλον“, μία δράση του Δήμου μας, αναδείχθηκε για την καινοτομία και την απτή επίδρασή του στην κοινωνία.
Η Δήμαρχος Ιλίου, κα. Ανδριάνα Αλεβίζου – Κουκουβίνου, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της δήλωσε: “Αυτή η τιμητική διάκριση είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των υπηρεσιών μας, στην προώθηση περιβαλλοντικής συνείδησης. Είναι η απόδειξη ότι όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας για το περιβάλλον, τα αποτελέσματα είναι σημαντικά και μετρήσιμα.”
Με αυτή την αναγνώριση, ο Δήμος Ιλίου επιβεβαιώνει την προσήλωσή του στην αειφόρο ανάπτυξη και την περιβαλλοντική εκπαίδευση, δεσμευόμενος να συνεχίσει την προσπάθεια για ένα καθαρότερο και πιο βιώσιμο μέλλον για τις επόμενες γενιές.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here