Ο Ν. Ανδρουλάκης, οι συναντήσεις με την Διαπλοκή και η κάλυψη των εξόδων της προεκλογικής καμπάνιας!

0
29

Συναντήσεις με όλη την Διαπλοκή μαθαίνω ότι πραγματοποιεί ο αρχηγός του ΚΙΝΑΛ Ν. Ανδρουλάκης, μετά το άνοιγμα του παιχνιδιού από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος τάχθηκε υπέρ των μετεκλογικών κυβερνήσεων συνεργασίας, σε μια τοποθέτηση που ερμηνεύτηκε και ως ομολογία αδυναμίας σχηματισμού αυτοδύναμης κυβέρνησης!

Ούτως ή άλλως, οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες φλερτάρουν εδώ και πολύ καιρό με τον Ν. Ανδρουλάκη, ειδικά εκείνοι που θεωρούν ότι ο Μητσοτάκης δεν τους κάνει όλα τα κέφια, ούτε τους δίνει όλες τις δουλειές!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εν λόγω παράγοντες της εξωθεσμικής εξουσίας, δίνουν «γη και ύδωρ» στον αρχηγό του «ΠΑΣΟΚ», τον οποίο αποσκοπούν να ελέγξουν ενόψει μιας πολύ πιθανής δικομματικής κυβέρνησης ΝΔ – ΚΙΝΑΛ, μετά την πρώτη (με απλή αναλογική) εκλογική αναμέτρηση ή την δεύτερη (με ενισχυμένη)!

Αξιόπιστες πηγές σημειώνουν ότι σε πρόσφατη συνάντηση, πολύ μεγάλος «κρατικοδίαιτος» επιχειρηματίας προσφέρθηκε να καλύψει οικονομικά ο ίδιος όλη την προεκλογική καμπάνια του ΚΙΝΑΛ!!!

Πάντως, μια που τόφερε η κουβέντα, οι κακές γλώσσες λένε ότι το «νταραβέρι» του ΚΙΝΑΛ, το κάνουν οι επονομαζόμενοι και «καφετζήδες», οι «κομματάρχες» που στην πιάτσα είναι γνωστοί για την εμπειρία στο «σούρτα – φέρτα» και το «πάρε – δώσε»!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here