Οι εκδηλώσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού για τα Χριστούγεννα

0
755
-Την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη οι μικροί μας φίλοι θα απολαύσουν την αφήγηση του παραμυθιού: «Μία φορά και έναν καιρό, ένα κλουβί». Η Δημοτική μας Βιβλιοθήκη βρίσκεται στην πλατεία Άρη Βελουχιώτη, στις οδούς Ακροπόλεως και Δωδεκανήσου στους Αγίους Αναργύρους.
-Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17.00 στο Κλειστό Γήπεδο Καματερού οι μικροί μας φίλοι μπορούν να συναντήσουν τον Αγιο Βασίλη και να ζήσουν «Χριστούγεννα στην Παραμυθοχώρα», όπου τους περιμένουν πολλές αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μασκότ, μάγοι και ζογκλέρ και πολλά άλλα.
-Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 11.00 το πρωί θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι με face painting, dj και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους στον Ποδηλατόδρομο των Αγίων Αναργύρων.
-Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Μαρία-Έλενα, θα πραγματοποιηθεί η μουσικοχορευτική παράσταση «Κάθε στολίδι… και νησί», όπου και συμμετέχουν η Ένωση Νησιωτών Αιγαίου-Φίλοι Παραδοσιακών Χορών και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων.
-Την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 στο φουαγιέ του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου» θα απολαύσετε τη χριστουγεννιάτικη συναυλία με βυζαντινούς ύμνους, κάλαντα και μουσικά έργα της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς με τίτλο: «Χριστός γεννάται, δοξάσατε».
-Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 18.00 στην αίθουσα θεάτρου του Πολιτιστικού Κέντρου «Σπύρος Αποστόλου», το τμήμα παιδικού θεάτρου του Δήμου θα παρουσιάσει ένα χριστουγεννιάτικο δρώμενο με τίτλο: «Αντίσταση στον Άγιο Βασίλη».
-Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19.00 μπορείτε να παρακολουθήσετε το ανοιχτό μάθημα παραδοσιακών χορών με τίτλο: «Χριστούγεννα, η κτίση αγάλλεται και πανηγυρίζει» στην πλατεία Αγίων Αναργύρων και στη συνέχεια θα ακολουθήσει παραδοσιακό γλέντι με κρασάκι και πολύ χορό για όλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here