Νίκος Ανδρουλάκης: Αύριο στο χειρουργείο μετά τη ρήξη χιαστού – Κανονικά σήμερα η ομιλία του

0
25

Στο χειρουργείο θα μπει αύριο ο Νίκος Ανδρουλάκης έπειτα από τον τραυματισμό που υπέστη το βράδυ της Παρασκευής παίζοντας μπάσκετ στο Ζάππειο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό πόδι, θα μιλήσει σήμερα στο Ζάππειο, στο φεστιβάλ της νεολαίας του κόμματος αλλά όχι όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Στόχος και θέληση και του ίδιου του προέδρου του κόμματος είναι να μιλήσει στο φεστιβάλ είτε με φυσική παρουσία, είτε μέσω οθόνης.  Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω των εξελίξεων με την υγεία του, το σημερινό του πρόγραμμα θα είναι τροποποιημένο έτσι ώστε ο Νίκος Ανδρουλάκης να μιλήσει χωρίς να διακινδυνεύσει την υγεία του.

Η τελική απόφαση θα ληφθεί με βάση τις οδηγίες των γιατρών.

Πώς τραυματίστηκε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Υπενθυμίζεται πως χθες ο κ. Ανδρουλάκης σε μία ανύποπτη στιγμή τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να πιάσει μία μπάλα μπάσκετ. Μάλιστα εκείνη την ώρα έπαιζαν μπάσκετ στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚ, ο γραμματέας του κόμματος Ανδρέας Σπυρόπουλος και βουλευτές. Αμέσως αποχώρησε από το Ζάππειο και επισκέφθηκε τον γιατρό προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπαθε διάστρεμμα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here