Μπαρτσελόνα: Ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι

0
27

Στην Μπαρτσελόνα ονειρεύονται επιστροφή του Λιονέλ Μέσι. Από τον Χουάν Λαπόρτα που πριν λίγα έλεγε πως το «κεφάλαιο Μέσι, δεν έχει τελειώσει για την Μπαρτσελόνα», μέχρι και τον κόουτς Τσάβι.

Αργά το βράδυ της Κυριακής, η Sport στην ηλεκτρονική της έκδοση, αναφέρει ότι ο Τσάβι ζήτησε την επιστροφή του Αργεντινού στην ομάδα…

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο Τσάβι ζήτησε από τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να εξετάσει το ενδεχόμενο να επαναφέρει στο σύλλογο τον Μέσι, το καλοκαίρι του 2023, μετά από δύο χρόνια παρουσίας στην Παρί.

Η σχέση των δύο πρώην συμπαικτών, αλλά και το οικονομικό αντίκτυπο που μπορεί να έχει η επιστροφή του στην ομάδα, είναι δύο θέματα που δημιουργούν προσδοκίες στους φίλους της ομάδας της Βαρκελώνης.

Ο Τσάβι φέρεται να έριξε στο τραπέζι και την σημασία που θα είχε να κλείσει την καριέρα του ο Μέσι στην ομάδα που πέρασε σχεδόν όλη την καριέρα του και όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο σύλλογος εξετάζει ήδη το ενδεχόμενο αυτό. Ο Μέσι μπορεί να ηγηθεί της προσπάθειας των «μπλαουγκράνα» για να πάρουν τα σκήπτρα τόσο στην Ισπανία, όσο και στην Ευρώπη (Champions League) και να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους νεαρούς παίκτες της Μπάρτσα.

Αυτά, την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν του έχει κάνει ήδη γνωστό πως θέλει να προχωρήσει σε επέκταση του συμβολαίου του Αργεντινού, ο οποίος θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στις εξελίξεις.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here