Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα: Τα υπέροχα σπίτια τους στην στην Ουάσιγκτον και τη Μασαχουσέτη.

0
21

Υπέροχα σπίτια έχουν αγοράσει οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, στην Ουάσιγκτον και τη Μασαχουσέτη.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα με τη σύζυγό του Μισέλ μπορεί να μην αποκαλούν πλέον τον Λευκό Οίκο «σπίτι τους», αλλά διαθέτουν ένα εντυπωσιακό χαρτοφυλάκιο ακινήτων τόσο στην Ουάσιγκτον όσο και στη Μασαχουσέτη. Συνολικά, είναι αξίας 20 εκατ. δολαρίων, διαθέτοντας απίστευτες ανέσεις για να τις απολαμβάνει το ζευγάρι μαζί με τις κόρες τους, Μάλια και Σάσα.

Αρχοντικό στη γειτονιά του Λευκού Οίκου αγόρασαν ο Μπαράκ και η Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπαράκ και η Μισέλ πήραν την απόφαση να παραμείνουν στην Ουάσιγκτον μετά τη λήξη της προεδρίας, μέχρι η μικρότερη κόρη τους να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο Λύκειο. Αγόρασαν ένα αρχοντικό σε στιλ Tudor, με εννέα υπνοδωμάτια, που εκτείνεται σε 8.500 τετραγωνικά μέτρα, αξίας 8,1 εκατομμυρίων δολαρίων, στη γειτονιά Kalorama, μόλις πέντε λεπτά μακριά από τον Λευκό Οίκο, στην Ουάσιγκτον.

Το ακίνητο ήταν ιδιοκτησίας του Τζο Λόκχαρτ, ο οποίος ήταν γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου κατά την περίοδο της προεδρίας του Μπιλ Κλίντον. Η έπαυλη χρονολογείται από το 1928, και βρίσκεται σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες συνοικίες της Ουάσιγκτον.

Το ακίνητο έχει εμφανιστεί συχνά στις αναρτήσεις της Μισέλ Ομπάμα στο Instagram, ενώ ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πρόσφερε μια σπάνια ματιά στο πανέμορφο οικογενειακό του σπίτι με ψηλά ταβάνια και λευκά ξύλινα πατώματα, όταν απευθύνθηκε στους 33,9 εκατομμύρια followers του για το βιβλίο του.

Έπαυλη στο Martha’s Vinyard με ιδιωτική παραλία έχει η οικογένεια Ομπάμα

Η Μισέλ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην Έλεν Ντι Τζένερις (Ellen DeGeneres): «Η Σάσα έχει πάρει μια σουίτα δύο δωματίων, ενώ ο μπαμπάς της δεν είναι τόσο τυχερός… Έχει το μικρότερο δωμάτιο για το γραφείο του».

Η διάσημη οικογένεια έχει επίσης μια εντυπωσιακή έπαυλη αξίας 11,75 εκατομμυρίων δολαρίων στο κοσμοπολίτικο θέρετρο Martha’s Vineyard, στη Μασαχουσέτη. Βρίσκεται σε ένα κτήμα 29 στρεμμάτων, με υπέροχη θέα στη θάλασσα και δική του ιδιωτική παραλία.

Το σπίτι εκτείνεται σε 640 τ.μ., χτίστηκε το 2001, και διαθέτει μεταξύ άλλων επτά υπνοδωμάτια. Ο Ομπάμα την αγόρασε τον Δεκέμβριο του 2019 και χρειάστηκαν αρκετές ανακαινίσεις, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Hello.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here