Μιχάλης Κατσουρής: «Ήμουν δίπλα του όταν τον μαχαίρωσαν», λέει φίλος του

0
47

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως αναφορικά με τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσούρη. Σύμφωνα με το Star φίλος του αδικοχαμένου φιλάθλου της ΑΕΚ κατέθεσε στην ανακρίτρια πως «ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», ενώ πρόσθεσε ότι «τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε».

Παράλληλα κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του είπε ότι έτρεχε μαζί με τον 29χρονο προκειμένου για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη.

Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη (24.08.2023) και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται. Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος νεαρός κατά τη διάρκεια των επεισοδίων είχε τραυματιστεί σοβαρά.

Διαβάστε ακόμη:

Πόσο κοστίζουν οι πυρκαγιές και ποιος θα τις πληρώσει
Πρόστιμα 720.000 ευρώ κατέβαλαν οι τρεις αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών για πλασματικές εκπτώσεις
Κωνσταντίνος Αργυρός: Έστειλε on air χαιρετίσματα στη Ματίνα Παγώνη – Η αντίδρασή της
Καίτη Γαρμπή: «Η μητρότητα είναι τίτλος τιμής και ο σημαντικότερος ρόλος στη ζωή μου»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here