Μακρόν: To Twitter τον αποθεώνει για το δασύτριχο στήθος του

0
24

Η παρασκηνιακή εμφάνιση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν με ανοιχτό πουκάμισο έχει καταφέρει να γίνει viral τις τελευταίες ώρες καθώς και ένα από τα κυριότερα θέματα συζήτησης στα γαλλικά social media. Η προσωπική φωτογράφος του Γάλλου προέδρου Soazig de La Moissonnière έδωσε νέες φωτογραφίες στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστή τον Γάλλο πρόεδρο.

Η Moissonnière φωτογραφίζει τον Μακρόν τη στιγμή που διαλέγει ρούχα, όταν ντύνεται, όταν κρατάει αγκαλιά τη σύζυγό του Μπριτζίτ και τέλος τον καταγραφει να βρίσκεται πάνω στη σκηνή για την ομιλία του στη Μασσαλία.

Η viral φωτογραφία του Μακρόν- Χαλαρώνοντας στον καναπέ με ξεκούμπωτο πουκάμισο

Όμως, η φωτογραφία που φαίνεται πως τράβηξε την προσοχή της Daily Mail, είναι αυτή που δείχνει τον Γάλλο πρόεδρο να χαλαρώνει, προφανώς μετά την ομιλία του, σε ένα κάμελ δερμάτινο καναπέ με το πουκάμισό του ξεκούμπωτο μέχρι τη μέση, δείχνοντας το δασύτριχο στήθος του

Κι όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο, σε αυτή τη φωτογραφία ο Εμανουέλ Μακρόν θυμίζει πολύ τον Σον Κόνερι στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ αλλά και τον άλλο διάσημο ηθοποιό Μπαρτ Ρέινολντς – και οι δυο τους είναι γνωστοί για την πλούσια τριχοφυΐα στο στήθος τους. Ωστόσο, κάποιοι χρήστες των social media συνέκριναν επίσης τον Γάλλο πρόεδρο με τον τενίστα Ρότζερ Φέντερερ.

Όπως ήtαν φυσικό το γαλλικό Twitter πήρε «φωτιά» με πολλούς χρήστες να βλέπουν ελκυστική την εμφάνισή του. Βέβαια υπήρχαν και εκείνοι που αναρωτήθηκαν γιατί λίγες μέρες πριν από τον β’γύρο των εκλογών ο Μακρόν εμφανίζεται σε αυτή τη στάση.

La chemise ouverte qui laisse entrevoir la toison est typique des années 70, les folles années des électeurs de Macron, et le canapé rappelle les années 90, la décennie où ils ont pris leur retraite. Tout est stratégique pour séduire les 80+. https://t.co/qHy3MsuWJA

— Sigillée (@sigillee) April 17, 2022

Si vous mettez encore une fois la photo de Macron la chemise ouverte dans ma TL je m’abstiens le 24 avril.

— Léo Lefrançois (@Leo_Lefrancois) April 17, 2022

Αναζητώντας την υποστήριξη της νεολαίας

Υπενθυμίζεται ότι στο δεύτερο κύκλο των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν κατεβαίνει με την ελπίδα να κερδίσει την ακροδεξιά πολιτικό Μαρίν Λεπέν. Για να το πετύχει αυτό, θα πρέπει να συγκεντρώσει την υποστήριξη των νέων, οι οποίοι φαίνεται πως καλοβλέπουν την Μαρίν Λεπέν, περισσότερο από ότι στο παρελθόν

Οι αναλυτές λένε πως η ψήφος της Αριστεράς θα μπορούσε πιθανότατα να μοιραστεί με το 1/3 να πηγαίνει στον Μακρόν, το άλλο τρίτο στην Λεπέν και το υπόλοιπο να απέχει.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here