Κως: Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται για τη δολοφονία της Αναστάζια-Παραδώστε μας τον δολοφόνο λέει ο Πολωνός πρωθυπουργός

0
23

Ύστερα από την παρέμβαση του Πολωνού υπουργού Δικαιοσύνης για τη δολοφονία της Αναστάζια Ρουμπίνσκα στην Κω, παρενέβη κι ο Πολωνός πρωθυπουργός, Ματέους Μοραβιέτσκι ζητώντας την έκδοση του δολοφόνου της 27χρονης.

«Είμαι συγκλονισμένος από την άγρια ​​δολοφονία της 27χρονης Αναστασίας. Ο δράστης πρέπει να αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, θα ζητήσουμε από την Ελλάδα να εκδώσει τον ύποπτο σε πολωνικό δικαστήριο και να λάβει την υψηλότερη δυνατή ποινή» έγραψε ο Ματέους Μοραβιέτσκι.

Jestem wstrząśnięty brutalnym morderstwem 27-letniej Anastazji. Sprawca musi ponieść bardzo surowe konsekwencje. Dlatego zwrócimy się do Grecji o wydanie podejrzanego, aby stanął przed polskim sądem i otrzymał najwyższy możliwy wymiar kary.

— Mateusz Morawiecki (@MorawieckiM) June 19, 2023

Να σημειωθεί ωστόσο ότι δεν έχει γίνει καμία σύλληψη μέχρι στιγμής για τη δολοφονία της Αναστάζια. Ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που αυτή την ώρα βρίσκεται ενώπιον του ανακριτή έχει οδηγηθεί στο ανακριτικό γραφείο με τις κατηγορίες της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Εχει πέσει σε αντιφάσεις ενώ υπάρχουν -όπως δήλωναν αστυνομικές πηγές, συντριπτικά στοιχεία σε βάρος του, ενώ αναμένεται η κατηγορία σε βάρος του να αναβαθμισθεί.

Αυτός είναι ο Μπαγκλαντεσιανός

Στη δημοσιότητα φέρνει το Protothema.gr τη φωτογραφία του Μπαγκλαντεσιανού που κρατείται και ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για τη δολοφονίας της Αναστάζιας στην Κω.

Πρόκειται για τον άνθρωπο που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς .

Στο μεταξύ, συνεχείς είναι οι εξελίξεις στις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 27χρονης Αναστάζια Ρουμπίνσκα καθώς οι αρχές εξετάζουν κάθε πτυχή της υπόθεσης μετά και τον εντοπισμό της σορού της άτυχης κοπέλας στην περιοχή Αλυκές της Κω.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση κάλεσαν εκ νέου για κατάθεση τον 28χρονο σύντροφο της Αναστάζια, Μιχάλ, ο οποίος ήταν αυτός που ενημέρωσε πρώτος τις αρχές για την εξαφάνιση της κοπέλας από την Πολωνία.

Διαβάστε περισσότερα

Μηχανογραφικό 2023: Και τώρα, προσοχή – Σε τι διαφέρει από πέρυσι, τα κριτήρια επιλογής

Μύκονος: Τιμές… φωτιά – Πόσο κοστίζει μια διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο

Σιγκαπούρη: Τα ρομπότ της αστυνομίας κάνουν περιπολία στο αεροδρόμιο

Χιούστον: 45χρονος ράπερ κατέρρευσε και πέθανε στη σκηνή – Βίντεο

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here