Κουκουλοφόροι γρονθοκόπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια-Ομάδα 20 ατόμων τον τράβηξε έξω από το εστιατόριο «Γιάντες»- Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός»

0
20

Επεισόδιο σημειώθηκε έξω από εστιατόριο στα Εξάρχεια, με πρωταγωνιστή τον Γενικό Γραμματέα του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, περίπου 20 άτομα πλησίασαν έξω από το εστιατόριο Γιάντες και αφού προπηλάκισαν τον Γιάνη Βαρουφάκη φέρεται να χειροδίκησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας εξ αυτών του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και στη συνέχεια, ο ίδιος τον κλώτσησε στο πρόσωπο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάνης Βαρουφάκης δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία, ενώ, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σπασμένη μύτη.

Εκείνη την ώρα ο Γ. Βαρουφάκης δειπνούσε με στέλεχος του DiEM25 μετά την τριήμερη συντονιστική που είχαν. Η ομάδα περίπου 10-20 ατόμων που συγκεντρώθηκε απ’ έξω του φώναζαν: «Βγες έξω εσύ που ψήφιζες μνημόνια». Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 πράγματι βγήκε για να συζητήσει μαζί τους. Τότε, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες τον περικύκλωσαν και ένας τον χτύπησε στο πρόσωπο, ενώ άλλοι τον προπηλάκιζαν.

Γεωργιάδης: Εύχομαι περαστικά στον Γιάνη Βαρουφάκη

Λίγη ώρα αργότερα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, έγραψε στο twitter: «Εύχομαι περαστικά στον @yanisvaroufakis⁩»

Η επίθεση που είχε δεχθεί ο Βαρουφάκης έξω από το Γιάντες το 2015

Υπενθυμίζεται ότι το 2015, ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πέσει θύμα επίθεσης, όταν είχε βρεθεί ξανά στο ίδιο εστιατόριο με την σύζυγό του, Δανάη Στράτου.

Διαβάστε περισσότερα

Μια εκτροχιασμένη κοινωνία: Μια βαθιά, οικονομικά και κοινωνικά, άρρωστη Δύση
Πανικός σε αγορές και τράπεζες από την κρίση στη Silicon Valley Bank
Σιγά μην έπαιρναν τον Άκτωρα ο Κούτρας και ο Ράμογλου της Κύπρου
Απορρυπαντικά: Έως και 361% ακριβότερα σε σχέση με την Ε.Ε. – Έρευνα της Επ. Ανταγωνισμού

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here