Καιρός σήμερα: Ο «Petar» φέρνει βροχές, καταιγίδες και χαλάζι – Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία

0
25

Βροχερός αναμένεται να είναι αρχικά ο καιρός σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου στα δυτικά και τα βόρεια, με σταδιακή βελτίωσή του από το μεσημέρι και μετά, ενώ μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στο σύνολο της χώρας.

Σύμφωνα με το meteo.gr, έως τις πρώτες πρωινές ώρες στο Ιόνιο, στα δυτικά ηπειρωτικά και στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες με πιθανότητα χαλαζοπτώσεων. Στη συνέχεια, από τις πρωινές έως τις προμεσημβρινές ώρες σποραδικές βροχές θα σημειωθούν στη Θράκη και στα ορεινά ηπειρωτικά. Από το μεσημέρι αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις στα ορεινά ηπειρωτικά και στα δυτικά τμήματα της χώρας.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 22 έως 35, στη Θεσσαλία από 23 έως 35, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά από 17 έως 30, στην υπόλοιπη Στερεά από 23 έως 34, στην Πελοπόννησο από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 27, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 24 έως 33, στις Κυκλάδες από 24 έως 31, στα Δωδεκάνησα από 24 έως 30 και στην Κρήτη από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από νότιες έως δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως βόρειες διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στον νομό Θεσσαλονίκης αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα έως το μεσημέρι. Πιθανότητα τοπικών βροχών και καταιγίδων υπάρχει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 και πρόσκαιρα κατά τόπους έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε ακόμη:

Ιταλία: Νεκρή η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Harry Potter

Bloomberg: Η Ελλάδα επέστρεψε στην ελίτ της επενδυτικής βαθμίδας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην πισίνα με τον 8 μηνών γιο της

Εικόνες χάους στη Νέα Υόρκη προκάλεσε influencer – Έταξε δωρεάν υπολογιστές και κονσόλες

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here