Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Φοβάμαι να ολοκληρώσω την καριέρα μου

0
47

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σε δηλώσεις του, λίγες ώρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της Σουηδίας με την Τσεχία για τα προκριματικά του Mundial, δεν έκρυψε πως φοβάται την ημέρα που θα χρειαστεί να αποσυρθεί από το ποδόσφαιρο και την ενεργό δράση.

Γνωρίζοντας πως αυτή η στιγμή πλησιάζει, προσπαθεί να προετοιμαστεί ψυχολογικά για τον μεγαλύτερο φόβο του. «Ξέρω πως δεν μπορώ να βγάλω ολόκληρο το 90λεπτο. Γερνάω, όμως βρίσκομαι ακόμα σε καλή φυσική κατάσταση. Αδράξτε την ευκαιρία να με δείτε στο γήπεδο, γιατί δεν θα δείτε ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Θα δείτε τον Ελάνγκα, όμως με όλο το σεβασμό δεν θα δείτε ξανά άλλον Ζλάταν».

Συνεχίζοντας, αποκάλυψε το λόγο για τον οποίο δεν θέλει να σταματήσει την καριέρα του. «Φοβάμαι να ολοκληρώσω την καριέρα μου. Ξέρω ότι δεν θα βρω αλλού την αδρεναλίνη που μου προσφέρει το ποδόσφαιρο όταν βρίσκομαι στο γήπεδο. Για αυτό το λόγο πανικοβάλλομαι. Για αυτό το λόγο θα προσπαθήσω να παίξω όσο περισσότερο μπορώ».

Ο Σουηδός σούπερ σταρ αν και έχει «πατήσει» τα 40 χρόνια, εξακολουθεί να αποτελεί ηγετική προσωπικότητα τόσο στη Μίλαν που την οδήγησε μέχρι την κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, όσο και στην Εθνική ομάδα της χώρας του που θα χρειαστεί τα… μαγικά του «Ίμπρα» αν θέλει να φτάσει στην τελική φάση του Mundial.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here