Επίθεση με καυστικό υγρό Ηράκλειο: Mηνύματα μίσους αντάλλασσε η 38χρονη με τον αδερφό του θύματος

0
20

Για την κατάσταση της υγείας του 36χρονου που δέχθηκε την επίθεση με καυστικό υγρό από την 38χρονη σύζυγό του στην Κρήτη μίλησε η αδερφή του η οποία υποστήριξε ότι η κατηγορούμενη «έχει πει πάρα πολλά ψέματα για την υπόθεση».΄

Αρχικά η αδερφή του 36χρονου περιέγραψε ότι μόνο το πρώτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε ήταν διάρκειας 12 ωρών προσθέτοντας ότι θα χρειαστούν 25 παρόμοιες επεμβάσεις για να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που υπέστη από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

«Μπήκαμε για το πρώτο χειρουργείο στις 7 το πρωί και βγήκαμε στις 6:30 το απόγευμα. Ο κερατοειδής χιτώνας του είναι καμένος και εκεί ο γιατρός είπε ότι θα πάμε σε μόσχευμα. Έχει τραύματα σε πρόσωπο, λαιμό και πλάτη» εξήγησε η αδερφή του 36χρονου.

Ενδεικτικό της κατάστασης της υγείας του 36χρονου το γεγονός ότι, σύμφωνα με την αδερφή του, «θα μπει ξανά στο χειρουργείο σε 12 ημέρες, θα χρειαστούν 25 χειρουργεία».

Στο «φως της δημοσιότητας», φέρνει το protothema, μηνύματα μίσους που αντάλλασσε η 38χρονη που επιτέθηκε με καυστικό υγρό στον σύζυγό της στην Κρήτη, με τον αδερφό του θύματος.

Πρόκειται για συνομιλίες που είχε η 38χρονη με τον αδερφό του 36χρονο συζύγου της, αμέσως μετά την απόφαση που πήρε ο τελευταίος, να χωρίσουν. Ο 36χρονος, σύμφωνα με την δράστιδα, δεχόταν πιέσεις από την οικογένεια του, να δώσει τέλος στον σύντομο έγγαμο βίο του, ωστόσο δεν ήθελε να την αποχωριστεί και ήθελε να επιβάλει τους δικούς του κανόνες. Σύμφωνα πάντα με την 36χρονη, ο σύζυγος της, της είχε δώσει δυο επιλογές ή να μην αποκτήσει άλλη σχέση στο μέλλον και να συνεχίσουν να συναντιούνται στα κρυφά ή να επιστρέψει στον πρώην σύζυγο της και να συνεχίσουν να έχουν επαφές. «Δεν δεχόταν σε καμία περίπτωση να βρω άλλον άντρα και να συνεχίσω την ζωή μου»

Στα τέλη του Ιουνίου, η 38χρονη και ο αδερφός του 36χρονου είχαν ανταλλάξει μηνύματα μίσους και ήταν φανερό ότι η θυελλώδης σχέση της με τον σύζυγο της θα έπαιρνε άλλη τροπή. Όπως φαίνεται από τη συνομιλία που η ίδια η 38χρονη ζήτησε να δημοσιοποιηθεί, προκύπτει ότι εκείνη πίεζε για να υπογραφούν τα χαρτιά του διαζυγίου. Κατηγορεί τον αδερφό του 36χρονου ότι είχε σχεδιάσει μαζί με άλλα συγγενικά πρόσωπα να παντρέψουν τον σύζυγο της με άλλη γυναίκα. «Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε στην γλώσσα που καταλαβαίνεις», ήταν τα τελευταία της λόγια προς τον αδερφό του συζύγου της.

Τo οικογενειακό περιβάλλον του 36χρονου, σύμφωνα με το Star, είχε κάνει λόγο για «ροζ» φωτογραφίες της κοπέλας στον αδερφό του θύματος. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται, δεν δίστασε να τον προσκαλέσει και σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, εκτιμώντας ότι δεν επέλεξε καθόλου τυχαία τον συγκεκριμένο άνδρα, καθώς τον θεωρούσε υπαίτιο για τον χωρισμό της από τον 36χρονο. Και όπως εκτιμά ο ίδιος, δεν αποκλείεται η 38χρονη να το έκανε αυτό για να συναντηθεί μαζί του και να του επιτεθεί.

Επίσης, στο Star μίλησε ο αδερφός του 36χρονου, τονίζοντας πως η 38χρονη είχε παθολογική ζήλια ενώ αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε το ζευγάρι από την πρώτη ημέρα που γνωρίστηκαν. «Η γυναίκα αυτή είναι εμμονική, είναι διεστραμμένος σαν άνθρωπος, έχει δημιουργήσει στο παρελθόν με πολλές οικογένειες προβλήματα και το κουλούρι γύρισε τώρα σε εμάς» σχολίασε ο αδερφός του θύματος ο οποίος δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο 36χρονος αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση, κινδυνεύοντας να χάσει το μάτι του από την επίθεση με το καυστικό υγρό.

Διαβάστε ακόμη:

Τέλη κυκλοφορίας 2023: Πότε πληρώνονται, ποιοι εξαιρούνται
Ξεκινά το νυχτερινό τιμολόγιο για το ρεύμα – Οι ώρες που ισχύει
Τρία ξενοδοχεία στη Χαλκιδική αγόρασε η Goldman Sachs
Ανδρέας Πάτσης: Όλο το παρασκήνιο της διαγραφής του

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here