Δήμος Χαϊδαρίου – Ο κόσμος συμμετείχε και εξέφρασε προβλήματα και αιτήματα στις Λαϊκές Συνελεύσεις

0
39

Συνολικά 7 Λαϊκές Συνελεύσεις πραγματοποίησε ο Δήμος Χαϊδαρίου στις γειτονιές της πόλης, δίνοντας το λόγο στους πολίτες ώστε να εκφράσουν τα αιτήματά τους προς την Δημοτική Αρχή, τους προβληματισμούς τους και τις προτάσεις τους.

Συγκεκριμένα, έθεσαν προβλήματα σχετικά με δρόμους, πεζοδρόμια, φωτισμό, σχολεία, συγκοινωνία, ελεύθερους χώρους, παράνομη στάθμευση, ενώ εξέφρασαν και προβληματισμούς σε σχέση με τον Σκαραμαγκά και το εάν θα εγκατασταθεί εκεί μονάδα LNG, για τα δημοτικά τέλη, για τις κεραίες, για τη δημιουργία ΜΕΤΡΟ στο Χαϊδάρι και για άλλα ζητήματα που απασχολούν κάθε γειτονιά.

Ενημερώθηκαν από την Δημοτική Αρχή για τα μεγάλα προβλήματα της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης του Δήμου που θέτουν μεγάλα εμπόδια στο να υπάρξει έργο που θα τους βοηθήσει να βελτιωθεί αισθητά η καθημερινότητά τους και να πάρουν μια «ανάσα», αλλά και για τις διεκδικήσεις της για έργα υποδομής που είναι κρίσιμα για την περιοχή. Η Δημοτική Αρχή ξεκαθάρισε πως αρνείται να βάλει τους πολίτες να πληρώσουν από την τσέπη τους για να καλύψουν την υποχρηματοδότηση.

Για όλα αυτά, Δημοτική Αρχή και κάτοικοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη μεγάλη κινητοποίηση του Δήμου Χαϊδαρίου την Κυριακή 21 Απριλίου στις 11:00.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here