Απολύθηκε ο διοικητής του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά»

0
29

Παεύεται από τα καθήκοντά του ο διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Μεταξά», Χαράλαμπος Τουμπέκης, μετά τις καταγγελίες των εργαζομένων σχετικά με την οικονομική διαχείριση των κονδυλίων.

Το βράδυ της Δευτέρας η 2η υγειονομική περιφέρεια σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει τις καταγγελίες των εργαζομένων στα νοσοκομεία – στην οποία υπάγονται τα νοσοκομεία του Πειραιά – επιχειρηματολόγησε ότι μόλις μία προγραμματισμένη χημειοθεραπεία δεν πραγματοποιήθηκε και άλλες 80 έγιναν σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Λίγες ώρες μετά ο υπουργός Υγείας Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανακοίνωσε την απομάκρυνση του διοικητή του νοσοκομείου Μεταξά από τα καθήκοντά του.

Η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας:

«Παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου “Μεταξά”. Με απόφαση του υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παύεται από τα καθήκοντά του ο Διοικητής του Γενικού Αντικαρκινικού Νοσοκομείου ‘Μεταξά’.

Παράλληλα, συνεχίζεται η κατεπείγουσα έρευνα για την αναζήτηση ευθυνών στη διοικητική και υγειονομική ιεραρχία του Νοσοκομείου, σχετικά με τη δυσλειτουργία που προέκυψε στο πρόγραμμα χημειοθεραπειών του νοσηλευτικού ιδρύματος».

Διαβάστε ακόμη:

Κακοκαιρία Daniel: Σε ποιες περιοχές θα «χτυπήσει» σήμερα – Δείτε live την πορεία της
Φινλανδία: Σάλος με τον διάδοχο της Σάνα Μαρίν – Γυμνός, χαιρετά ναζιστικά
Μεγκ Ράιαν: Η θρυλική σκηνή με τον οργασμό – Πώς αντέδρασαν τα παιδιά της
Τα τρία μυστικά για να μην τσακώνεστε με τον σύντροφό σας για τα χρήματα

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here