Αμετανόητος ο Μητροπολίτης Δωδώνης: «Δεν αναθεωρώ», λέει για τις προκλητικές του δηλώσεις

0
32

Ο Μητροπολίτης Δωδώνης, Χρυσόστομος, εμφανίσθηκε σήμερα (03/09) αμετανόητος για τα σχόλιά του σχετικά με τους βιασμούς.

Παρ’ ότι χθες το απόγευμα (02/09) εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητούσε συγγνώμη για όσα ανέφερε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, σήμερα είπε ότι «δεν αναθεωρώ».

Ο κ. Χρυσόστομος επιχείρησε, μάλιστα, να κατηγορήσει τα ΜΜΕ για τον… σάλο, ενώ, τα… «έβαλε» και με την Υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, για το ζήτημα της διδασκαλίας του μαθήματος των Θρησκευτικών στα σχολεία.

«Σταματώ τις οιεσδήποτε δηλώσεις και οιαδήποτε επαφή με οιονδήποτε σταθμό. Τελείωσε. Άλλα λέμε, άλλα μας ρωτούν και άλλα παρουσιάζονται. Δεν με νοιάζει καθόλου. Έχω ζήσει μία ζωή, με αμφισβήτηση. Δεν με νοιάζει τίποτα. Χαίρετε και αγαλιάσθε.

Λοιπόν, εν πάση περίπτωση, αυτά που είπα, θα τα αναθεωρήσω όποτε θεωρώ εγώ, αν χρειάζεται να το κάνω», τόνισε ο Μητροπολίτης, μιλώντας στο MEGA.

Σε ερώτηση εάν τελικά αναθεωρεί ή όχι, η απάντηση ήταν ξεκάθαρη: «Δεν αναθεωρώ. Αλλά σας λέω ότι με πήραν τηλέφωνο για να μιλήσουμε για τους εξορκισμούς και αρχίσαμε τη συζήτηση αναφορικά με αυτό, αντί για τους εξορκισμούς».

Για την αντίδραση της Υπουργού Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σχολίασε πως «εκείνη δεν προσβάλλει την Εκκλησία, όταν λέει ότι ο καθένας μπορεί να πάρει άδεια, για να μην παρακολουθεί τα θρησκευτικά;».

Διαβάστε ακόμη:

Στην ελβετική τράπεζα J. Safra Sarasin Group, βραζιλιάνικων συμφερόντων, πουλάει ο Σπ. Λάτσης την EFG International

Ιστορίες ενεργειακής τρέλας: Πλυντήριο και μαγείρεμα μόνο πρωί και σβηστά τα φώτα… όταν δεν φυσάει

Ο χειρισμός του πληθωρισμού από τις κεντρικές τράπεζες θα χειροτερέψει τα πράγματα

Παγώνη: Ποιοι και γιατί πρέπει να εμβολιαστούν ξανά με το επικαιροποιημένο εμβόλιο κατά του κορωνοϊού

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here