Αλέξης Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: Επιλέγουν να καλέσουν μια «Κατίνα» κι όχι σοβαρούς επιστήμονες

0
29

Επίθεση κατά της προέδρου και της εισαγγελέως στη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ανθρωποκτονία σε βάρος της κόρης της Τζωρτζίνας εξαπέλυσε το πρωί της Παρασκευής ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας.

Αφορμή αποτέλεσε το ότι, σύμφωνα με τον κ. Κούγια «η κυρία εισαγγελέας ζήτησε να δεχθούμε να διαβάσουμε μηνύματα από μια κυρία Κατίνα, φίλη της κατηγορούμενης, που μιλούσαν για καφετζούδες».

«Το δικαστήριο, δηλαδή, απείλησε ότι θα καλέσει μια κυρία Κατία για τα κουτσομπολιά και όχι έγκριτους επισήμονες» πρόσθεσε ο κ. Κούγιας.

 

Από τα βέλη του Αλέξη Κούγια δεν ξέφυγε και ο τοξικολόγος κ. Ράικος λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι η κατηγορία της κεταμίνης προήλθε από μια «καινοφανή μέθοδο ενός τοξικολόγου από τη Θεσσαλονίκη ο οποίος ισχυρίζεται ότι τη βρήκε με ένα καινούργιο μηχάνημα που δεν ξέρουμε ποιο είναι. Δείτε με ποιο θράσσος κ. Ράικος παραπλάνησε τη Δικαιοσύνη μέχρι τώρα».

Σχετικά με την αντιπαράθεση που είχε την  Πέμπτη με την πρόεδρο του δικαστηρίου, ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου επέμεινε στο ότι ο ιατροδικαστής Μπουζιάνης «δεν λέει πουθενά για ανθρωποκτονία στο πόρισμα του. Στο συμπέρασμά του λέει θάνατος από κεταμίνη».

Πρόσθεσε, δε, ότι είπε προς την πρόεδρο ότι «αν προσπαθείτε να εξουδετερώσετε κάθε τι που είναι για την υπεράσπιση της κατηγορούμενης εγώ δεν θα το επιτρέψω».

Όσον αφορά την κατάθεση της μάρτυρος υπεράσπισης, της ιατροδικαστού Ουρανίας Δημακοπούλου, ο Αλέξης Κούγιας είπε ότι «με πλήρως επιστημονικό και τεκμηριωμένο τρόπο κι όχι με κουτσομπολιά, απέδειξε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας δεν οφείλεται στην κεταμίνη» λέγοντας ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας «ήταν θάνατος σύνδρομο τεσσάρων αιτίων».

Σημείωσε, τέλος, ότι το δεύτερο για το οποίο υπήρξε αντίδραση είναι επειδή η κυρία Δημακοπούλου έδειξε αυτά που επισήμανε ο κ. Μπουζιάνης ότι δεν έγιναν σωστές παθολογοανατομικές εξετάσεις.

Κούγιας για δίκη Πισπιρίγκου: «Ο κ. Ράικος είναι κλόουν της τοξικολογίας»

Διαβάστε ακόμη:

Market Pass 2023: Ανοίγει αύριο Παρασκευή η πλατφόρμα – Δικαιούχοι, ποσά και προϋποθέσεις
Έρευνα: Πόσο «επικίνδυνα» είναι τα οικιακά προϊόντα καθαρισμού και τα αποσμητικά χώρου;
Κρις Μπράουν: «Έχω 15.000 ακυκλοφόρητα τραγούδια»
Γιάννης Βαρδής για την τελευταία σύζυγο του πατέρα του: «Την απεχθάνομαι, δεν θέλω να τη βλέπω μπροστά μου»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here