Έχει υπογράψει στην Ζανκτ Πάουλι ο Μανώλης Σάλιακας – Την προτίμησε από την ΑΕΚ – Θα «φαγωθούν» για χάρη του οι agent Tουντούρης και Κραστάνας

0
26

Ο Μανώλης Σάλιακας παρότι είχε συμβόλαιο με το μανατζερικό Γραφείο του Πασχάλη Τουντούρη, φέρεται να έδωσε από τις αρχές Ιανουαρίου κρυφά μαντέιτ – για συγκεκριμένες γερμανικές και ιταλικές οκάδες –  και στον agent Βασίλη Κραστάνα!

Το αποτέλεσμα ήταν περίπου 50 ημέρες αργότερα ο Τουντούρης να το πάρει…χαμπάρι από σπόντα και στην συνέχεια να βγάλει το όνομα του Σάλιακα από το πελατολόγιο του (στις διάφορες σχετικές σελίδες όπως το transfermarkt, για παράδειγμα).

Πως ο ιδιοκτήτης της Prosport έφτασε στην αποκάλυψη για τον Σάλιακα, ότι δηλαδή το έπαιζε σε διπλό μανατζερικό ταμπλό;

Συγκυριακά, όταν τον δούλευε για συγκεκριμένη ομάδα του εξωτερικού και έπρεπε να περάσουν στο… παρασύνθημα, τότε εμφανίστηκε στο εν λόγω κλάμπ το μαντέιτ που είχε υπογράψει ο δεξιός μπακ του ΠΑΣ με το γερμανικό μανατζερικό Γραφείο!

Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε η “ρήξη” του Σάλιακα με τον agent Τουντούρη και το φυσιολογικό διαζύγιο στην συνεργασία τους.

Παρότι η Prosport από τον περασμένο Νοέμβριο τον “δούλευε” με 5 διαφορετικές ομάδες του εξωτερικού, με μια από αυτές, την Λέγκια, να φτάνει τον Γενάρη κοντά στην αγορά του απο τον ΠΑΣ.

Με αυτά και με αυτά είναι σχεδόν βέβαιο πως προσεχώς οι τρεις πλευρές θα έχουν και… νομική αντιπαραθέσεις!

Δυο διαφορετικά συμβόλαια για Σάλιακα, ταξίδι για τις υπογραφές στο Αμβούργο…

Στο δια ταύτα: η ελληνική πιάτσα agents βοά πως ο Σάλιακας όχι απλά έχει συμφωνήσει αλλά υπογράψει κιόλας με την Ζανκτ Πάουλι!

Την πρωτοπόρο της Τσβάιτελιγκα και Νο 1 φαβορί για άνοδο στην Μπουντεσλίγκα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 26χρονος ακραίος αμυντικός έκανε σχετικά πρόσφατα και ταξίδι στο Αμβούργο για να κλείσει το deal.

Έχει τέτοιο δικαίωμα άλλωστε αφού βρίσκεται στο τελευταίο 6μηνο του συμβολαίου του με τον ΠΑΣ, το οποίο λήγει τον Ιούνιο…

Λέγεται πως η συμφωνία του Σάλιακα με την Ζανκτ Πάουλι θα ισχύσει ακόμη κι αν η ομάδα τελικά δεν καταφέρει να πάρει την άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση θα είναι διαφορετικές οι αποδοχές του. Στην Τσβάιτελιγκα θα “καθαρίζει’ περίπου 180.000 ετησίως ενώ στην Μπουντεσλίγκα μια 250άρα.

Παρεμπιπτόντως στον Χριστοβασίλη ο Σάλιακας κοστίζει μόλις 40 χιλιάρικα τον χρόνο!!

Για την ιστορία εκτός από την Ζανκτ Πάουλι και η Αρμίνια Μπίλεφελντ (εκ των ουραγών της Μπουντεσλίγκα) του είχε κάνει πρόταση.

Επίσης, κάποιοι στην Ελλάδα επέμεναν ακόμη και χθες πως ο διεθνής άσος εφόσον… φοβηθεί και τελικά κάνει πίσω στο να δοκιμάσει την τύχη του στο εξωτερικό/ Γερμανία,  στην εγχώρια αγορά έχει ακόμη ανοιχτή την πόρτα της ΑΕΚ (ακόμη και στην μετά – Γιαννίκη εποχή)!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here