Άρτα: Θηλυκή συμμορία διέρρηξε το σπίτι ηλικιωμένου – Ούτε οι γείτονες δεν τις κατάλαβαν

0
30

Στο στόχαστρο μιας συμμορίας γυναικών είχε βρεθεί το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Άρτα κατά τη διάρκεια της απουσίας του, το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις δράστιδες είχαν εισβάλει στο εσωτερικό χωρίς να γίνουν αντιληπτές από τους γείτονες, είχαν ξαφρίσει το ποσό των 600 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και είχαν διαφύγει ανενόχλητες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας από τις τρεις γυναίκες, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθούν και οι άλλες δύο γυναίκες συνεργοί της που αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή.

Ουκρανός διέρρηξε σούπερ μάρκετ

Μετά από καταδίωξη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας 33χρονος Ουκρανός που διέρρηξε ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή του Βόλου, το απόγευμα της Πέμπτης και έκλεψε διάφορα προϊόντα.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια που ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στο σούπερ μάρκετ και ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της κλοπής.

Διαβάστε ακόμη:

Τσελέντης: Η σεισμική ενέργεια στην Ελλάδα συσσωρεύεται και κάποια στιγμή θα εκτονωθεί
To σκάνδαλο συνεχίζεται: Εμπλοκή με τη δίμηνη αναστολή λειτουργίας στο Καζίνο Λουτρακίου
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Πώς ψηφίζουμε, ειδικές κατηγορίες – Όλες οι λεπτομέρειες
Ράσελ Μπραντ: Επιμένει πως είναι αθώος και κατηγορεί το YouTube για λογοκρισία

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here