12 ο Jazz στο Πάρκο – Η καρδιά της jazz μουσικής χτυπά και πάλι στο Ίλιον

0
331

Τους κορυφαίους καλλιτέχνες της Ελληνικής jazz θα φιλοξενήσει και φέτος, για 12η χρονιά ο Δήμος Ιλίου, σε ένα από τα μεγαλύτερα Jazz Φεστιβάλ της χώρας, με ελεύθερη είσοδο, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Γιώργου Τρανταλίδη.
Το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023, στις 21:00, στον μαγευτικό κήπο του Πύργου Βασιλίσσης (κτήμα Σερπιέρη) οι λάτρεις του είδους και όχι μόνο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους: Melina Paxinos Quartet (Μελίνα Παξινού, Δημήτρης Βερδίνογλου, Γρηγόρης Θεοδωρίδης, Δημήτρης Κλωνής), Spiral Trio (Σπύρος Μάνεσης, Αρίωνας Γυφτάκης, Αναστάσης Γούλιαρης), Γιώργο Κοντραφούρη organ trio (Κωνσταντίνος Στουραΐτης, Γιώργος Κοντραφούρης, Γιάννης Παπαδούλης), Ντόλα – Μπουκάλη/jazz duo (Βύρωνας Ντόλας, Χρυσόστομος Μπουκάλης).

Όπως σημειώνει ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:
«Για 12η χρονιά το Ίλιον θα φιλοξενήσει τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής jazz και θα ακολουθήσει τα αυτοσχεδιαστικά μονοπάτια τους, σε έναν από τους σημαντικότερους μουσικούς θεσμούς της χώρας, με ελεύθερη είσοδο για όλους τους πολίτες. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσοι συμβάλλουν διαχρονικά στην επιτυχημένη διοργάνωση και ιδιαίτερα τον κ. Ιωάννη Σερπιέρη, ο οποίος και φέτος παραχωρεί δωρεάν και ευγενικά τον χώρο που θα φιλοξενηθεί το “12 ο Jazz στο Πάρκο”».

*Χορηγοί επικοινωνίας ΕΡΤ, KOSMOS 93,6

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here