Εκλογές 2019: Οι πρώτες υποψηφιότητες του δυτικού τομέα της Β΄ Αθήνας

0
836

Μόλις λίγα εικοσιτετράωρα από το κλείσιμο της 2ης κάλπης για την εκλογή τοπικής και περιφερειακής αρχής στη χώρα και ενόψει των πρόωρων εκλογών της 7ης Ιουλίου, τα κόμματα έχουν μπει ήδη σε τροχιά συμπλήρωσης των ψηφοδελτίων τους.

Η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με τον αέρα της θετικής έκβασης των τελευταίων εκλογών υπέρ της, έχει ήδη αρχίσει να αναγγέλλει τους πρώτους υποψηφίους της.

Στη γαλάζια πτέρυγα, λοιπόν, τα πρώτα  ονόματα σε Α’ και Β’ Αθήνα έχουν κλειδώσει εδώ και καιρό με υποψηφίους από το χώρο της δημοσιογραφίας, ακαδημαϊκούς και στελέχη με ενεργή δράση στο πολιτικό στίβο.

Στα καθ’ ημάς, όσον αφορά την Β’ Αθήνας και το δυτικό τομέα, οι προσωπικότητες που θα διεκδικήσουν την ψήφο μας θα είναι οι Μιχάλης Βαρβιτσιώτης και Γεράσιμος Γιακουμάτος, γνωστά στελέχη της γαλάζιας παράταξης και με μακρά προϋπηρεσία στα έδρανα της βουλής, οι Δημήτρης Μαραβέλιας και Δημήτρης Καλογερόπουλος, πρώην δήμαρχοι Χαϊδαρίου και Αιγάλεω αντίστοιχα, αλλά και οι δημοσιογράφοι Αντώνης Πανούτσος και Γιάννης Λοβέρδος ενώ είμαστε εν αναμονή και για τους υποψηφίους των υπολοίπων κομμάτων που θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους στην εκλογική διαδικασία για την διοίκηση του τόπου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here