Έντονες στιγμές από το παρελθόν θυμίζουν οι αγώνες μπαράζ που διεξάγονται στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”

0
182

Έντονες στιγμές από το παρελθόν θυμίζουν οι αγώνες μπαράζ που διεξάγονται στο “Τάκης Χαραλαμπίδης”, με πρωταγωνιστή τον Α.Ο. Χαϊδαρίου  και τους ένθερμους φιλάθλους του Χαϊδαρίου, που γεμίζουν ασφυκτικά τις κερκίδες σε κάθε αγώνα που συμμετέχει η ομάδα τους.

Η δυναμική παρουσία από όλες τις ηλικίες των φιλάθλων του Χαϊδαρίου, με οικογένειες, νέα παιδιά, αλλά και υπερήλικες θυμίζουν νοσταλγικές στιγμές από το παρελθόν. Πηγαίνουν όλοι εκεί  για να υποστηρίξουν με την παρουσία, με τα συνθήματα και με την αγάπη τους, πάντα σε πολιτισμένο κλίμα, την ομάδα τους!

Στον τελευταίο αγώνα μάλιστα που ο Α.Ο. Χαϊδαρίου είχε αντίπαλο τον Γρανίτη Χανιών, το σκορ ήταν 2-0 και στο τέλος οι φιλοξενούμενοι  έδωσαν συγχαρητήρια στο καμάρι της πόλης του Χαϊδαρίου.

Αύριο Τετάρτη 7 Ιουνίου ο  Α.Ο. Χαϊδαρίου δίνει ένα κρίσιμο αγώνα απέναντι στην ιστορική ομάδα του νομού Ηρακλείου τον Ατσαλένιο. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 5μμ και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες μας, ο προπονητής Γιάννης Χλωρός θα έχει όλους τους παίχτες στην διάθεση του.

Αναμένεται και σε αυτόν τον αγώνα οι φίλαθλοι να δώσουν το δυναμικό παρών τους.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here