Εκπαιδευτική δράση ανακύκλωσης από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού.. εκτός από τους εκπαιδευτικούς μαζί τους και κάποιοι Survivor!

0
350
Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων-Καματερού σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom διοργάνωσε εκπαιδευτική δράση ανακύκλωσης στο χώρο του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων, ώστε τα παιδιά να πληροφορηθούν ότι κανένα ρούχο δεν πάει… χαμένο.
Ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρος Τσίρμπας τόνισε: «Μέσα από το παιχνίδι τα παιδιά ενημερώνονται για τις ωφέλειες της ανακύκλωσης. Στόχος μας είναι να ενημερωθούν οι μαθητές ότι ακόμη και το μεταχειρισμένο ρούχο είναι χρήσιμο γιατί μπορεί να ανακυκλωθεί. Με αυτόν τον τρόπο ευαισθητοποιούμε τα παιδιά και προστατεύουμε το περιβάλλον».
Η Αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Αγγελική Καΐση έπαιξε με τα παιδιά, δείχνοντάς τους, τους μωβ κάδους, όπου μπορούν να τοποθετήσουν τα παλιά τους ρούχα ή εκείνα που δεν χρειάζονται.
Οι μωβ κάδοι θα βρίσκονται σε 75 σημεία του Δήμου.
Παρόντες στη δράση ήταν εκτός από τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, οι… Survivor Σάκης Κατσούλης και Στέλιος Χανταμπάκης, αλλά και η Όλγα Πηλιάκη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here