Όταν Bild και La Reppoublica επιβεβαιώνουν τις αποκαλύψεις του Radar για το Άγιον Όρος και τη σύνδεση Ρώσους ολιγάρχες και κατασκόπους!

0
26

Έχουμε εδώ και περίπου δύο μήνες εστιάσει και επιμείνει στον ύποπτο ρόλο Ιερών Μονών στο Άγιον Όρος όπου λόγω της ανεξέλεγκτης κατάστασης που επικρατούσε, εξαιτίας της ανικανότητας (;) του Διοικητή – εφοπλιστή Μαρτίνου να θέσει υπό έλεγχο το πέρα δώθε Ρώσων κατασκόπων, που πηγαινοέρχονταν με ψεύτικα διαβατήρια στην Αθωνική Πολιτεία, μετατράπηκαν σε κέντρα πρακτόρων και φιλορωσικής προπαγάνδας!

Δεν είναι τυχαίο ότι οι Αμερικανικές Αρχές και Υπηρεσίες έχουν κατ’ επανάληψη προειδοποιήσει τις ελληνικές Αρχές για τα όσα συμβαίνουν στο Άγιον Όρος και έχουν ζητήσει τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων από την Ελληνική Αστυνομία και την ενεργοποίηση της Διοίκησης της Αθωνικής Πολιτείας να θέσει επιτέλους ένα τέλος σε μια κατάσταση που εκθέτει τη χώρα στα μάτια της Δύσης!

Οι αποκαλύψεις αυτές του Radar έδωσαν αφορμή και δημοσιογραφικό υλικό σε δύο τεράστιους δημοσιογραφικούς οργανισμούς, την πρώτη σε κυκλοφορία γερμανική Bild και την πιο έγκυρη εφημερίδα της Ιταλίας την La Reppublica, να πραγματοποιήσουν δημοσιογραφικές έρευνες σε βάθος, που σπάνε κόκαλα, που αποκαλύπτουν μακροχρόνιους σχεδιασμούς, που φέρνουν στο φως τις υπόγειες διασυνδέσεις Μόσχας, Ρώσων ολιγαρχών, μέρους της Εκκλησίας και προβεβλημένες Μονές του Αγίου Όρους, όπου υπηρετούσαν ως δήθεν μοναχοί, διάφοροι Ρώσοι και φιλορώσοι παρακρατικοί!

Γράφει η La Repubblica σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της, επικαλούμενη τις αποκαλύψεις της Bild, με δυο σελίδες ρεπορτάζ στο εσωτερικό της:

«Κάτι μεγάλο θα συμβεί: στο Άγιο Όρος η προφητεία του Ρώσου ολιγάρχη για τον πόλεμο στην Ουκρανία»

«Η ελληνική χερσόνησος που κατοικείται αποκλειστικά από ορθόδοξους μοναχούς έχει μετατραπεί σε μαύρη τρύπα ξεπλύματος βρώμικου χρήματος και παράνομης διακίνησης από τους δισεκατομμυριούχους της Μόσχας. Ένας από αυτούς είχε προβλέψει την έναρξη της σύγκρουσης σε έναν μοναχό» σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Bild

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here