Χάλι Μπέρι: Με νέα μωβ μαλλιά ακόμη πιο γοητευτική

0
117

Η Χάλι Μπέρι απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές με τον σύντροφό της Βαν Χαντ και με μία ανάρτησή της αποκάλυψε την αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της.

Η Χολιγουντιανή ηθοποιός πόζαρε στην κάμερα του κινητού της και με μία σέλφι έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη νέα αλλαγή. Στις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της με μια μωβ απόχρωση και πλέον είναι ασύμμετρα κοντά και σγουρά.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης της έγραψε: «Ξέρω ότι φαίνεται σαν να μην κάνω τίποτα, αλλά τα μαλλιά μου ήταν πολυάσχολα», με τους ακόλουθούς της να σπεύδουν να αποθεώσουν τη νέα αλλαγή.

Η Χάλι Μπέρι μάλιστα είχε φωτογραφηθεί με το νέο της λουκ στα μαλλιά και σε πρόσφατη έξοδο με τον σύντροφό της, ενώ πριν λίγους μήνες πήρε την απόφαση να τα κόψει κοντά, βάφοντάς τα ξανθά.

H Μπέρι μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στο Instagram και όπως έχει αποκαλύψει αγαπά τα social media, αφού την κάνουν να νιώθει απελευθερωμένη μιας και ελέγχει το περιεχόμενο:

«Απλά θα είμαι εγώ και υπάρχει δύναμη σε αυτό. Συνειδητοποιείς ότι όταν το κάνεις αυτό, οι άνθρωποι σε αγαπούν περισσότερο για αυτό. Θέλουν να δούν ότι είσαι το ίδιο αληθινή με αυτούς. Θέλουν να δουν ότι σου αρέσει ένα καλό κοκτέιλ και σου αρέσει να γελάς, και μπορείς να βάλεις ένα σέξι φόρεμα και να συμμετέχεις σε χαζά ιντερνετικά παιχνίδια».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here