Τραγωδία στην Κρήτη: Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο με θύμα μία 15χρονη κι έναν 23χρονο

0
19

Μουδιασμένη παραμένει η κοινωνία στην Κρήτη μετά το χθεσινό φριχτό τροχαίο στα Χανιά, στο οποίο δύο νέοι άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο.

Πρόκειται για μία ασύλληπτη τραγωδία η οποία σημειώθηκε λίγο μετά τις 16.00 το απόγευμα της Κυριακής στη θέση Μύλοι στο Καστέλλι Κισσάμου Χανίων όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν πλαγιομετωπικά.

Απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος είναι δύο νεκροί νεαρής ηλικίας, μία σοβαρά τραυματισμένη κοπέλα και ένας ελαφρά τραυματίας, σύμφωνα με το ekriti.

Κρήτη: Πώς συνέβη το φρικτό τροχαίο

Τη ζωή τους έχασαν μία 15χρονη κοπέλα καθώς και ένας 23χρονος ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το μοιραίο ΙΧ που συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα αγροτικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του ΙΧ, έχασε ακαριαία τη ζωή του ενώ η 15χρονη κατέληξε κατά τη μεταφορά της στο νοσοκομείο με το ΕΚΑΒ.

Σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων μία 23χρονη γυναίκα η οποία μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε, εισήχθη σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Eντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ekriti ο Διοικητής, Γιώργος Μπέας.

Από το τροχαίο τραυματίστηκε επίσης, και όπως φαίνεται ελαφρά, ο 17χρονος συνοδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου.

Θρήνος για τον 23χρονο

Ήδη στα social media φίλοι του άτυχου 23χρονου αναρτούν σπαρακτικά μηνύματα αποχαιρετισμού, σύμφωνα με το cretalive.

Οι αριθμοί που σοκάρουν και η σύγκριση με το 2021 για τα τροχαία στην Κρήτη

Σύμφωνα με στοιχεία του προέδρου του Εθελοντικού Συλλόγου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων Γιάννη Λιονάκη, από τις αρχές του 2022, σύμφωνα με το cretalive, η Κρήτη μετρά 27 θύματα στους δρόμους της, έναντι 19 την ίδια περίοδο το 2021.

Από αυτούς 13 έχουν σκοτωθεί στο Ηράκλειο, 9 στα Χανιά, 6 στο Ρέθυμνο και ένας στο Λασίθι ενώ τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι τα περισσότερα τροχαία γίνονται στους επαρχιακούς δρόμους του νησιού. Συγκεκριμένα 4 έχουν γίνει στο Βόρειο Οδικό Άξονα, έξι μέσα σε πόλεις και 17 σε επαρχιακούς δρόμους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here