Το γερμανικό εμπάργκο χάλασε την συμφωνία Κριχόβιακ/Χέρτα! – Η AEK φλερτάρει με Χουανκάρ – Ο Γιοβάνοβιτς θέλει Μαντσίνι για “αντι-Χατζηγιοβάνη” – Οι μεγάλες εκπλήξεις Πογέτ στις κλήσεις της Εθνικής & οι διευκρινήσεις για Μανωλά

0
33

Πλουραλισμός θεμάτων στην σημερινή στήλη. Απο μεταγραφικά και το παρασκήνιο – follow up της υπόθεσης “Κριχόβιακ-ΑΕΚ”, μέχρι τις ανατροπές/εκπλήξεις στις πρώτες κλήσεις του Πογέτ για την Εθνική Ελλάδας.
Και επειδή που και που πρέπει να ευλογούμε  και τα… γένια μας, το αποκλειστικό του “Radar” για τον στόπερ Βιτάο της Σαχταρ Ντόνετσκ, τον οποίο κοιτάει για τον ΠΑΟΚ ο Ζοσέ Μπότο, επιβεβαιώθηκε  στην μακρινή Βραζιλία μέχρι κεραίας!!

ΧΟΥΑΝΚΑΡ

Βασικός κι αναναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό, με συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο και προς το παρόν δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής με το κλάμπ για την ανανέωση του. Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που 30 Μαρτίου θα κλείσει τα 32 του χρόνια, ζητάει μια αύξηση περίπου 40% σε σχέση με τις τωρινές αποδοχές τους στους “πράσινους”. Ποντάροντας ασφαλώς στην πολύ καλή σεζόν που κάνει και στο ενδιαφέρον που ήδη του έχει εκδηλωθεί από Ισπανία, Τουρκία και… Ελλάδα!
Ο Χουανκάρ βέβαια θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Γιοβνάνοβιτς έχει εισηγηθεί στον Αλαφούζο την ανανεωσή του αλλά τον βασικότερο ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Άλλωστε μιλάμε για το τελευταίο καλό συμβόλαιο καριέρας…
Εσχάτως κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents πως ο Χουανκάρ έχει προταθεί και μάλιστα κάνει δυνατό γκέλ στην ΑΕΚ, σε βαθμό που οι “κιτρινόμαυροι” ανταποκρίθηκαν. Για να αποτελέσει μαζί με τον Μοχαμάντι το δίδυμο των αριστερών μπακ της την νέα σεζόν!!
 

ΜΑΝΤΣΙΝΙ

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο επέκτεινε το συμβόλαιο του με τον Άρη μέχρι το 2024. Ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ (με το ιταλικό διαβατήριο) κάνει μια σπουδαία σεζόν (28 συμμετοχές/4 γκολ/4 ασιστ) και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι βέβαιο πως θα πρωταγωνιστήσει σε μεταγραφικές ιστορίες, είτε… εγχώριες, είτε του εξωτερικού!
Τι ακούγεται ήδη στην πιάτσα για τον Ντανιέλ Μαντσίνι; Πως θα έρθει πρόταση από την τουρκική Μπασακσεχίρ, πως έχει ήδη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να πάρει την θέση του φευγάτου Χατζηγιοβάνη αφού τον ξεχώρισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ενώ αρέσει και στην ΑΕΚ!
Ο Μαντσίνι με 1.200.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα δυο “φτερά” της επίθεσης αλλά και πίσω από τον φουνταριστό. Προφανώς για τον Γιοβάνοβιτς, που έχει “τελειώσει” τον (έτσι κι αλλιώς δανεικό) Βιτάλ, ο Μαντσίνι είναι ο ιδανικός για να συνθέσει μαζί με τον συμπατριώτη του Παλάσιος και τον Αιτόρ (αυτοί οι δυο έχουν συμβόλαια) την 3άδα των βασικών εξτρέμ, στο πράσινο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

ΚΡΙΧΟΒΙΑΚ

Για τον αρχηγό της Εθνικής Πολωνίας ο Κριστόφ Βαζέχα είπε την μεγάλη αλήθεια… ” νόμισα πως ήταν πρωτοαπριλιάτικο ψέμμα όταν άκουσα/διάβασα πως έρχεται στην ΑΕΚ”!! Κακά τα ψέμματα, τέτοιας κλάσης παίκτες και αντίστοιχων συμβολαίων, φέρνουν στην Ελλάδα οι “ερυθρόλευκοι”.
Για αυτό άλλωστε και η πιάτσα έλεγε πως… ” ο Κριχόβιακ είναι μεταγραφή επιπέδου Ολυμπιακού”. Με την μεγάλη διαφορά βέβαια πως η ΑΕΚ έφερε τον 32χρονο μέσο για 9 ματς στα πλέι οφ και μετά… “βλέποντας και κάνοντας”. Με τις πιθανότητες να είναι σε βάρος της, για να τον κρατήσει στο ρόστερ και μετά τον Ιούνιο.
Θυμίζω πως ήρθε δανεικός από την Κράσνονταρ, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024 και η οποία μόλιςτον περασμένο Αύγουστο πλήρωσε 4.000.000 αγορά από την Λοκομοτίβ Μόσχας. Βέβαια ο Κριχόβιακ ως βέρος Πολωνός δεν θέλει να ξαναγυρίσει/ξαναπαίξει για ρωσική ομάδα , ακόμη κι αν σταματήσει ο πόλεμος!
Και κάτι που δεν είναι γνωστό: η πρώτη επιλογή του Κριχόβιακ ήταν να πάει σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα, για να παίξει μέχρι τον Ιούνιο. Την είχε βρει κιόλας και ήταν η Χέρτα. Ο σύλλογος του Βερολίνου, που πήρε και τον Μάγκατ νέο προπονητή, προσπαθεί να μείνει στην Μπουντεσλίγκα και χρειαζόταν αυτή την ενίσχυση.
 Ο Κριχόβιακ, μάλιστα, είχε συμφωνήσει με τον Φρέντι Μπόμπιτς, τον αθλητικό διευθυντή της Χέρτα αλλά ήταν στο περίμενε. Κι αυτό γιατί υπήρχε μια ανεπίσημη νόρμα από την γερμανική Ομοσπονδία  προς τις ομάδες της Μπουντεσλίγκα (προφανώς με εντολή της Κυβέρνησης) να μην ασχοληθούν με παίκτες που ανήκουν και έπαιζαν στην Ρωσία. Να μην διευκολύνουν και να μην έρθουν σε deal με ρωσικές ομάδες, ακόμη κι αν δεν αφορούσαν Ρώσους παίκτες (όπως στην περίπτωση Κριχόβιακ, για παράδειγμα).
Τελικά η Χερτα δεν πήρε άδεια για να γίνει η εξαίρεση με τον διεθνή Πολωνό μέσο, ούτε πήγε κόντρα σε αυτή την άτυπη κεντρική εντολή της γερμανικής Λιγκα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε η ΑΕΚ κι απο την περασμένη Τεταρτη που η πλευρά Κριχοβιακ αποδεσμεύτηκε απο την συμφωνία με Μπόμπιτς/Χέρτα κατάφερε μέσα σε 3 μέρες να αποσπάσει το “ναί” του συμπατριώτη του Λεβαντόφσκι.
Είναι χαρακτηριστικό πως οι “κιτρινόμαυροι” για να μην χάσουν την …χρυσή ευκαιρία με τον Κριχόβιακ δεν παζάρεψαν τίποτα μαζί του. Δεχτηκαν όλους τους όρους του

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ/ΚΛΗΣΕΙΣ 

Έχουμε πλέον τις πρώτες κλήσεις του νέου εκλέκτορα της Εθνικής Ελλάδας, Γκουστάβο Πογέτ, για τα δυο εκτός έδρας φιλικά παιχνίδια με Ρουμανία και Μαυροβούνιο. Σε αυτές τελικά δεν είναι οι Μανωλάς/Παπασταθόπουλος/Σιόβας κι από τους “σταθερούς” επί Φαν Σχιπ δεν κλήθηκαν- απουσιάζουν οι Γιαννούλης/Τζόλης/Ανδρούτσος/Διούδης/Σάλιακας/Κ. Παπαδόπουλος/Χατζηγιοβάνης…
Ο Ουρουγουανός τεχνικός τελικά δεν έκανε πράξη αυτό που έλεγε στις δικές του τηλεφωνικές επαφές που προηγήθηκαν με αρκετούς διεθνείς, δηλαδή πως θα έκανε διευρυμένες κλήσεις 34 ως 40 παικτών. Επιλέγοντας τελικά συνολικά 26 παίκτες…
Υπάρχει βέβαια εξήγηση αφού είτε δεν ήθελε να επιβαρύνει κάποιους (Κουρμπέλη/Μανωλά), είτε ήθελε να αφήσει άλλους στην Ελπίδων του Σίμου που έχει επίσημα ματς (Ιωαννίδη/Τζόλη/Λύρατζη), είτε απέφυγε τελικά να καλέσει εκείνους που δεν παίζουν στις ομάδες τους (Γιαννούλη/Φορτούνη). Επίσης, ο Πογέτ το συζήτησε και με τους δυο τεχνικούς διευθυντές της ΕΠΟ, Κωνσταντινίδη – Φύσσα, οι οποίοι σε αυτές τις πρώτες κλήσεις του είχαν σίγουρα… λόγο.
Στην Εθνική Ελλάδα με προπονητή τον Πογέτ επέστρεψε μετά απο 1,5 χρόνο ο Ευθύμης Κουλούρης αλλά και ο Γιακουμάκης, έχοντας συνολικά 4 σεντερ φορ (μαζί με τους Παυλίδη/Δουβίκα) ενώ κλήθηκε και ο στόπερ Δημήτρης Νικολάου που κάνει σούπερ σεζόν στην Σέριε Α με την Σπέτσια.

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΠΟΓΕΤ & ΟΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΝΩΛΑ

Στις εκπλήξεις πως προτιμήθηκε ο Ρότα της ΑΕΚ από τον Σάλιακα, έναν από τους mvp του φετινού πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ! Ουσιαστικά η 26αδα έχει έναν κλασικό δεξιό μπακ αν και βέβαια μπορεί να χρησιμοποιηθούν εκεί ο αριστεροπόδαρος Σταφυλίδης (παίζει δεξί μπακ στην Μπουντεσλίγκα με την Μπόχουμ) , όπως και ο Βρουσαί (που εσχάτως δοκιμάζεται από τον Μαρτίνς).
Εντύπωση σε όλους/έκπληξη που δεν περίμενε κανείς, ήταν η κλήση του 19χρονου Χρήστου Κουρφαλίδη από την δεύτερη ομάδα της Κάλιαρι. Μέσος box to box, που από 16 χρονών παίζει στην Ιταλία, ο οποίος δεν ανήκει σε κάποιο δυνατό μανατζερικό Γραφείο και την τρέχουσα σεζόν μετράει μόλις 2 συμμετοχές (26′ + 2′ αντίστοιχα) στην Σεριε Α ως συμπαίκτης του Λυκογιάννη στην Κάλιαρι.
Από εκεί και πέρα, τόσο ο Γκούς Πογέτ όσο και η ΕΠΟ, διέρρευσαν πως έχει αποκατασταθεί η όποια παρεξήγηση υπήρχε με τον Κώστα Μανωλά και πως στις επόμενες κλήσεις θα βρίσκεται κανονικά!
Μάλιστα με τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού φρόντισαν να επικοινωνήσουν τόσο ο Κωνσταντινίδης όσο και ο Φύσσας για λογαριασμό της ΕΠΟ ενώ ο εκλέκτορας υποστήριξε πως ουσιαστικά για προληπτικούς λόγους – και επειδή πρόκειται για φιλικά ματς – δεν κάλεσε τον Μανωλά  που έχει επιβαρυνθεί με τα συνεχή παιχνίδια  στους “ερυθρόλευκους” ενώ είχε και πρόσφατο θέμα τραυματισμού…
Με εντολή Σαββίδη είχε τελειώσει ο Βαρέλα – Πως “εψησε” τον Ιβάν ο Λουτσέσκου για επιστροφή του και “ακύρωσε” μεταγραφή στοπερ – Ο Σάντος έχει στο περίμενε την ΑΕΚ αλλά και τους Αραβες!!
Με τον Μιχαηλίδη να έχει διαλύσει το γόνατο του…Με τον Κρέσπο στα πιτς λόγω προσαγωγών… Και με τον Μιχάϊ να τον αντικαθιστά ως αλλαγή στο ματς της Γάνδης αλλά μετά να βγαίνει νοκ άουτ λόγω covid 19…Ο ΠΑΟΚ είχε ξεμείνει με τον Ιγκανσον και τον πιτσιρικά Κουλιεράκη στους κεντρικούς αμυντικούς ενόψει…ΑΕΚ!
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σκέφθηκε αμέσως τον Φερνάντο Βαρέλα κι ας είχε να παίξει απο πέρσι (και το ματς με τον Ιωνικό στην Νίκαια) ενώ δεν έκανε καν προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ Β αλλά με την Κ19!!
Ο κόουτς Πάμπλο Γκαρσία δεν…ήθελε να τον βλέπει από την συνύπαρξή τους στην πρώτη ομάδα, δεν τον ήθελε και στον ΠΑΟΚ Β, ούτε όμως, ο 34χρονος στόπερ γούσταρε τα… μούτρα και το στυλ του Ουρουγουανού και έτσι είχε πάει και προπονιόταν με την ομάδα του Μαλεζά. Εννοείται πως σχεδόν 4 μήνες ο Καποβερντιανός αμυντικός δεν είχε μάτς στα πόδια του!!
Το πρώτο τηλέφωνο ο Λουτσέσκου το έκανε στον Βαρέλα. Για να “τσεκάρει” τυην αφοσιωσή του προς τον ίδιον αλλά και προς το κλάμπ, παρότι το τελευταίο τον είχε πικράνει με την περιθωροποιησή του…

Η περιθωριοποίηση του Βαρέλα με εντολή Ιβάν λόγω του…γιού του

Κάπου ο Βαρέλα έμπλεξε την ανανέωση του δικού του συμβολαίου (λήγει τον Ιούνιο) με το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του γιού του (μεγάλο ταλέντο,  πρώην φόρ της Κ19 του “δικεφάλου” παρότι 17χρονος) και όταν ο τελευταίος υπέγραψε στην Μπενφίκα, ο Ιβάν Σαββίδης με συνοπτικές διαδικασίες “τελείωσε” από την πρώτη ομάδα τον Φερνάντο (του ενός εκατομμυρίου συμβόλαιο το χρόνο).
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου παρότι ήταν αντίθετος δεν μπορούσε παρά να συμμορφωθεί τότε με την απόφαση της οικογένειας Σαββίδη και του κλαμπ
Ο Βαρέλα “αποβλήθηκε” από την πρώτη ομάδα του “δικεφάλου”, ούτε στις προπονήσεις της δεν τον άφησαν από ένα σημείο και μετά ενώ και ο ίδιος παρότι ο Μπότο του έφερε προτάσεις για να έφευγε τον Γενάρη δεν ήθελε για 6 μήνες να αποχωριστεί το σπίτι που έχει αγοράσει στην Θεσσαλονίκη, ούτε την οικογένειά του και έτσι πεισματικ κάθισε πάνω στο “παχύ” συμβόλαιό του. Κι ας τον… ευτέλισαν στέλνοντας τον στην…Κ19, εκεί που μέχρι πρότινος έπαιζε ο γιός του!
Στο ποδόσφαιρο, το οποίο βέβαια είναι μια μικρογραφία της ζωής, ποτέ δεν πρέπει να λές… ποτέ ή τέλος πριν όντως τελειώσει. Κάπως έτσι και με τον Βαρέλα…

Ο Λουτσέσκου από την παραίτηση του Νοεμβρίου στην αποθέωση ξανά  σαν “στρατηγού” του ΠΑΟΚ

Σημειολογικά από τότε που ο Λουτσέσκου (θέλοντας και μη) έβγαλε από την ενδεκάδα και την ομάδα τον Φερνάντο Βαρέλα (ήταν ο αρχηγός της μαζί με Bιεϊρίνια), ο ΠΑΟΚ άρχισε να ρολάρει και να κτίζει το τρομερό αήττητο σερί του (μέσα στο 2022 έχει χάσει μόνο από την Μίντιλαντ)…
Στο πρωτάθλημα κλείδωσε την 2η θέση και βάζει πλέον πίεση στον Ολυμπιακό (κυρίως με την εικόνα και το μομέντουυμ του αφού βαθμολογικά είναι στο -10), στο Κύπελλο Ελλάδας απέκλεισε την ΑΕΚ και περιμένει τα ημιτελικά με τους “ερυθρόλευκους” ενώ για πρώτη φορά στην ιστορία του θα παίξει Ευρώπη Απρίλη μήνα (προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ). Μέσα δηλαδή και στους 3 στόχους του, όταν αρχές Δεκεμβρίου ήταν ένα μια ομάδα για …λύπηση!
Όλη αυτή η φοβερή πορεία του ΠΑΟΚ δικαίως πιστώθηκε στον “στρατηγό” του, Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος πλέον είναι πιο ισχυρός απο ποτέ στην Τούμπα. Κι ας του έφεραν τέλη Δεκεμβρίου τον…Ζοσέ Μπότο. Βέβαια ο Ρουμάνος τον περασμένο Νοέμβριο είχε φτάσει στην… παραίτησή του, που δεν έγινε όμως, δεκτή από τον Ιβάν Σαββίδη (ούτε καν την… σκέφτηκε/συζήτησε). Δείγμα της σχέσης των δυο ανδρών…
Μέσα σε μια εβδομάδα όμως, στα μέσα Μαρτίου, λές και έπεσε… περονόσπορος στους στόπερ του ΠΑΟΚ! Υπήρχε η εύκολη λύση, λόγω και των χρημάτων του Ιβάν αλλά και των κονέ του Μπότο, να φέρουν απο Ρωσία ή Ουκρανία έναν ξένο στόπερ.
Το σκέφθηκαν, το συζήτησαν, ο αθλητικός διευθυντής έκανε τις πρώτες βολιδοσκοπήσεις/επαφές του αλλά ο Ρουμάνος κόουτς ενώ δεν ήταν αρνητικός σε αυτή την προοπτική κράτησε και τις αποστάσεις/επιφυλάξεις του…

“Δεν θέλω μεταγραφή αλλά πίσω τον Φερνάντο…”!

 Ο Λουτσέσκου πάνω από όλα βάζει το γκρουπ του και τις ισορροπίες σε αυτό, έχοντας πλέον ανοίξει το ροτέϊσον και παίρνοντας πράγματα ακόμη κι από τον… 24 παίκτη του ρόστερ του. Κόντρα στην Γάνδη έκανε 9 αλλαγές στην ενδεκάδα και κόντρα στην ΑΕΚ άλλες 7 αλλά ο ΠΑΟΚ πήρε δυο διπλά και μια ιστορική πρόκριση! Τυχαίο; Δεν νομίζω…
Έτσι , λοιπόν, όταν δόθηκε στον Λουτσέσκου η ευκαιρία να επαναφέρει τον Βαρέλα και ουσιαστικά να τον…αποκαταστήσει, το έκανε. Άλλωστε πίστευε και πιστεύει πως ο …κακός Βαρέλα του πρώτου γύρου είχε να κάνει με την συνολική εικόνα της ομάδας του ΠΑΟΚ και όχι με  τον 34χρονο στόπερ. Με τον οποίο ο (συναισθηματικός) Ρουμάνος είναι δεμένος από την ομάδα του ντάμπλ…
Ο Βαρέλα είπε στον Λουτσέσκου πως είναι “στρατιώτης” του και θα παίξει για αυτόν και την ομάδα…
Ο Λουτσέσκου με την σειρά του είπε στον Ζοσέ Μπότο πως δεν θέλει μεταγραφή αλλά τον … Βαρέλα πίσω στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και πως εγγυάται αυτός για την “αποδοτικοτητά” του…
Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής δεν είχε αντίρρηση αλλά ήταν υπεράνω της δικής του αρμοδιότητας αφού η “περιθωροποίηση Βαρέλα” ήταν τον Γενάρη μια απόφαση Σαββίδη…
Το ίδιο κι από την Μαρία Γκοντσάρεβα,δεν μπορούσε ούτε αυτή να πάρει την ευθύνη για την επιστροφή του 34χρονου στόπερ…
Κάπου εκείχρειάστηκε ο πανούργος Λουτσέσκου να κάνει το… δεύτερο τηλεφώνημα/βιντεοκλήση. Στον ιδιοκτήτη Ιβάν Σαββίδη, με τον οποίο άλλωστε έχει το αποκλειστικό προνόμιο απο τον Οργανισμό ( μαζί με τους Μπότο/Γκοντσάρεβα) να μιλάει απευθείας και… χωρίς άδεια μαζί του!

Το “ψήσιμο” του Σαββίδη και το δημόσιο”ευχαριστώ” του Ρουμάνου

Ο Λουτσέσκου ζητάει από το “αφεντικό” να φανεί…μεγαλόψυχος για το καλό της ομάδας και να ανάψει το πράσινο για την επιστροφή του Βαρέλα στην πρώτη ομάδα. Ο κόουτς του είπε πως αυτό θα γίνει για το καλό της ομάδας, πως δεν θέλει μεταγραφή/προσθήκη στόπερ ενώ το ζήτησε και ως …χάρη από τον Σαββίδη!
Κάπως έτσι το αφεντικό του ΠΑΟΚ πείστηκε και ο Βαρέλα επέστρεψε το Σάββατο στις προπονήσεις και την Κυριακή ήταν στην ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ, δίδυμο με τον Ινγκανσόν! Με τους “ασπρόμαυρους” να διατηρούν το μηδεν παθητικό και να φεύγουν με το τρίποντο.
Ο Λουτσέσκου τα είχε πάλι καταφέρει αφού όπως του αναγνωρίζουν έχει την ικανότητα μέχρι και…πάγο να πουλήσει σε Εσκιμώο! Και μετά το ματς με την ΑΕΚ, στις δηλώσεις του, έσπευσε να ευχαριστήσει και να αποθεώσει τον Ιβάν Σαββίδη για αυτή την “μεγαλοψυχία” του! “Γάτος” ο Ρουμάνος…
ΥΓ.1 Για το θέμα προπονητή στην ΑΕΚ και την αναμονή από τον Μελισσανίδη για τον Φερνάντο Σάντος τα έχω και…ξαναγράψει Ο Πορτογάλος έχει μιλήσει και με τον ηγέτη της ΑΕΚ απευθείας και δεν έχει κλείσει την πόρτα, χωρίς πάντως να υποσχεθεί κιόλας πως αν αποκλειστεί η Πορτογαλία θα παραιτηθεί και θα έρθει ντεφάκτο να αναλάβει ξανά τους “κιτρινόμαυρους”. Είναι περισσότερο στο… βλέποντας και κάνοντας!
ΥΓ.2  Πηγή μου, που δεν επιδέχεται αμφισβήτηση, θέλει αραβικό κλάμπ – από τα 3 κορυφαία στο κόλπο – να έχει σε ισχύ μέχρι τέλος Μαϊου σούπερ πρόταση στον Φερνάντο Σάντος για να το αναλάβει ενόψει της νέας σεζόν. Τον περιμένουν αλλά και ο Πορτογάλος τους έχει (κι…αυτούς) στο περίμενε! Δεν λές  εύκολα όχι σε plus 4 εκατ. ετησίως…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here