Συγχώνευση με την Aegean είχε προτείνει στον Βασιλάκη ο «Ωνάσης της Κρήτης» Γιάννης Γρύλλος ο οποίος εξετάζει την εισαγωγή στο ΧΑ της SKY EXPRESS!

0
75

Μετά τον όμιλο Στασινόπουλου (ΒΙΟΧΑΛΚΟ) που προετοιμάζει την εισαγωγή της εταιρίας real estate Noval, αλλά και τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο που μεθοδεύει και εξετάζει το ενδεχόμενο εισαγωγής, μετά τα αλλεπάλληλα εδώ και χρόνια μπες – βγες, του επιχειρηματικού του φορέα, με αφορμή την ΙΟΝ, πλώρη προς το Χρηματιστήριο ακούω ότι έχει βάλει και ο δραστήριος κρητικός επιχειρηματίας της SKY EXPRESS Γιάννης Γρύλος!

Ο «Ωνάσης» του Ηρακλείου, που ενδιαφέρεται και για το λιμάνι της πόλης, είναι ένας ανερχόμενος επιχειρηματίας με μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων που περιλαμβάνει από ξενοδοχεία έως και real estate και άλλα πολλά!

Ο Γιάννης Γρύλος, θεωρείται – και είναι- ένας επιχειρηματίας που παίρνει ρίσκα, κάτι αυτονόητο από τη στιγμή που μπήκε ενεργά στην αεροπορική βιομηχανία, όπου έχει ξεπεράσει όλες τις προσδοκίες, επενδύει, αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζει τον στόλο του και δημιουργεί θέσεις εργασίας σε έναν κλάδο δύσκολο που πέρασε δια πυρός και σιδήρου λόγω πανδημίας!

Οι πληροφορίες λένε πως ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας σκέφτεται σοβαρά την εισαγωγή του ομίλου των εταιριών του στο Χρηματιστήριο και φέρεται να έχει κάνει κάποιες προκαταρκτικές συζητήσεις με χρηματιστές και τραπεζίτες!

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως ο Γιάννης Γρύλλος κατά την δύσκολη εποχή και συγκυρία της πανδημίας, όταν η οικονομία κατέρρεε και οι αεροπορικές εταιρίες βρίσκονταν ένα βήμα πριν το χείλος του γκρεμού, είχε προτείνει στον βασικό μέτοχο τηςAegean Ευτύχη Βασιλάκη την συγχώνευση των δύο εταιριών!

Από τον οποίο εισέπραξε ένα μεγαλοπρεπές όχι! Λέτε άραγε στις μέρες μας ο βασικός μέτοχος της Aegean να έχει μετανιώσει! Ποιος ξέρει; Θα δείξει …

Χρηματιστηριακοί παίκτες ψάχνουν κουφάρια εισηγμένων για εισαγωγή διά της πλαγίας!

Την ίδια στιγμή στην αγορά πληθαίνουν οι φήμες για δύο επικείμενες εξαγορές εισηγμένων εταιριών!

Οι πληροφορίες λένε πως Έλληνες «παίκτες», μαζί με ξένους διαχειριστές κεφαλαίων «ψάχνουν» δύο μικρές εισηγμένες, με μικρή διασπορά, για να τις εξαγοράσουν και στη συνέχεια να τους αλλάξουν σκοπό, εντάσσοντας σε αυτές νέες φιλόδοξες δραστηριότητες «της μόδας» των εποχών που διανύουμε.

Σε απλά λόγια, ξένοι και Έλληνες «παίκτες» ψάχνουν «κουφάρια» της πάλαι ποτέ Σοφοκλέους, για να εντάξουν άλλες εταιρίες διά της πλαγίας!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here