Στην τελική ευθεία το deal της Τέρνα Ενεργειακή, θα κλείσει το αργότερο τον Σεπτέμβριο και σε τιμή πέριξ των 22 ευρώ!

0
43

Μου λένε καλά πληροφορημένες πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις, ότι η υπόθεση της Τέρνα Ενεργειακή εξελίσσεται έτσι όπως ακριβώς έχει αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή το Radar!

Το deal θα πρέπει να θεωρείται βέβαιον και εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί το αργότερο τον Σεπτέμβριο, όπως από την αρχή έχουμε καταγράψει.

Οι διαπραγματεύσεις με την Macquarie έχουν διακοπεί, όχι με πρωτοβουλία των Αυστραλών όπως κάποιοι κακοπροαίρετοι και άσχετοι έγραψαν, αλλά μετά από κίνηση της διοίκησης της εισηγμένης επιχείρησης για συγκεκριμένους λόγους!

Αυτή την ώρα οι διαπραγματεύσεις διεξάγονται με 2 κορυφαία funds – επενδυτικές τράπεζες του πλανήτη, που εδώ και καιρό είχαν κάνει offer σε τιμές υψηλότερες έως και 1,82 ευρώ ανά μετοχή σε σχέση με την τιμή που πρόσφερε η Macquarie, εκ των οποίων το ένα είναι η First Senter με την οποία η ΓΕΚ Τέρνα σε κοινοπραξία θα διεκδικήσει την παραχώρηση της Αττικής οδού στον σχετικό διαγωνισμό και το άλλο, μεγάλη επενδυτική τράπεζα με έδρα το Τόκιο!!!

Οι πληροφορίες λένε πως το deal θα κλείσει στα επίπεδα πέριξ των 22 ευρώ, ενώ ήδη μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρία έχει ανεβάσει την τιμή στόχο στο ΧΑ στα 23 ευρώ!

Διαβάστε ακόμη:

Ρεύμα: Τα σενάρια για τις νέες επιδοτήσεις της κυβέρνησης

Πόσο κοστίζει να μεγαλώσεις ένα παιδί: Έρευνα το υπολόγισε ακριβώς

Σχολεία: Πώς θα ανοίξουν, μετά τις διακοπές – Τι λένε οι ειδικοί για τα μέτρα

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here