Σεπόλια: Υπό άκρα μυστικότητα εξετάσθηκε από το ιατροδικαστικό του ΕΚΠΑ η 12χρονη – Σοκάρει το πόρισμα

0
15

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση μαστροπείας και βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια, με τη μητέρα της ανήλικης να παίρνει προθεσμία ώστε να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Η 37χρονη είναι αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της διακεκριμένης μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης κόρης της.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Στη ΓΑΔΑ μέχρι τη Δευτέρα η μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της 12χρονης κρατείται στον 3ο όροφο και όχι στον 7ο που είναι τα κρατητήρια, καθώς στα κρατητήρια βρίσκονται οι παιδοβιαστές Ηλίας Μίχος και Γιάννης Σοφιανίδης.

Σύμφωνα με το Mega, η μητέρα της 12χρονης δεν έχει μιλήσει σε κανέναν, ενώ από χθες Πέμπτη που κρατείται, δεν την έχει επισκεφθεί κάποιος, ούτε και ο δικηγόρος της. Στη ΓΑΔΑ θα παραμείνει μέχρι και τη Δευτέρα που έχει πάρει προθεσμία να απολογηθεί.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Η ανήλικη έχει αναγνωρίσει άτομα τα οποία την κακοποίησαν

Η 12χρονη έχει αναγνωρίσει από τα άτομα τα οποία τη βίασαν και κακοποίησαν, τα οποία στην όψη τους μοιάζουν στον 42χρονο. Ο ένας εκ των κακοποιητών-βιαστών απεικονίζεται σε φωτογραφία βγάζοντας selfie σε ένα γραφείο.

Ένας άλλος είναι κοντά στα 50 έτη και είναι φαλακρός, ενώ υπάρχει και ένα 3ο άτομο με μακριά μαλλιά. Αυτές είναι οι εικόνες τριών από τους 5-6 οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί. Η διαδικασία της αναγνώρισης έγινε όταν οι αστυνομικοί έδειξαν στην 12χρονη τις φωτογραφίες τους, όπου τους αναγνώρισε.



Η υπόθεση πλέον έχει μεταφερθεί στην ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται την υπόθεση και είναι εκείνη που θα δώσει στην αστυνομία εντολή, ένα κρίνει ότι αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να συλληφθούν και εάν κρίνει ότι  τα στοιχεία επαρκούν για την σύλληψή τους.

Μέσα από την ανάκριση που θα γίνει θα βγει συμπέρασμα για το εάν πρέπει να προφυλακισθούν ή εάν θα αφεθούν ελεύθεροι και η έρευνα να συνεχίσει.

Με βάση τις αποκαλύψεις έως τώρα η υπόθεση γίνεται πολύ πιο φρικιαστική καθώς φαίνεται πως η μικρή κακοποιείτο πολύ πριν τις 150 μέρες που μεσολάβησαν μέχρι να γίνει η καταγγελία.

Βιασμός 12χρονης στα Σεπόλια: Σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης

Στο μεταξύ, σύμφωνα με το Mega, σοκάρει η ιατροδικαστική εξέταση της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας από τον 53χρονο Ηλία Μίχο στα Σεπόλια. Οι αστυνομικοί, μετά τις καταγγελίες πήγαν υπό άκρα μυστικότητα την 12χρονη να την εξετάσουν ιατροδικαστές.

Η καθηγήτρια ιατροδικαστικής του ΕΚΠΑ, Χαρά Σπηλιοπούλου, συνέβαλε τα μέγιστα στην υπόθεση και στην αποκάλυψη της φρικτής υπόθεσης. Είναι γεγονός πως η αστυνομία είχε ξεκινήσει να ψάχνει την υπόθεση.



Πριν ακόμη «δέσει» η υπόθεση, οι Αρχές έβαλαν σε ετοιμότητα και το ιατροδικαστικό του ΕΚΠΑ, στο οποίο καθηγήτρια είναι η κ. Σπηλιοπούλου.

Η 12χρονη πέρασε από ιατροδικαστή και υπάρχει έκθεση και πόρισμα. Η εν λόγω ιατροδικαστική έκθεση βοήθησε να δέσει η υπόθεση και να προχωρήσουν οι αρχές στην σύλληψη των δραστών, του 53χρονου Ηλία Μίχου και του 42χρονου Γιάννη Σοφιανίδη.

Διαβάστε ακόμη:

Ξεσπά ο γιος του Ηλία Μίχου: Μη γίνεστε κι εσείς κτήνη, καταστρέφοντας ανθρώπους που δεν έχουν καμία ευθύνη
Η ντροπή με τα εγκαίνια των 3 σταθμών του Μετρό στον Πειραιά
Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής: «Η μητέρα της 12χρονης μου ζήτησε δουλειά»- Έφερνε στικάκι με φωτό του παιδιού
Love Island: Τίτλοι τέλους για το ριάλιτι του ΣΚΑΪ – Ο λόγος που «κόβεται»

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here