Σεμινάριο Κατασκευής Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop)

Mία ακόμα συνεργασία του west-athens.gr με την Web Progress

0
1788

Σε έναν κόσμο που η οικονομία αλλάζει ραγδαία, τα ηλεκτρονικά καταστήματα κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στις αγορές και πωλήσεις προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι τεχνολογικές εξελίξεις, το χαμηλότερο κόστος (σε σχέση με ένα φυσικό κατάστημα), η έλλειψη χρόνου από τους πελάτες/αγοραστές αλλά και οι πρόσφατες νομοθετικές ρυθμίσεις σχετικά με τα capital control και την υποχρεωτική χρήση καρτών αποτελούν παράγοντες που έχουν απογειώσει το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ακόμα και μικρά καταστήματα ή ελεύθεροι επαγγελματίες να έχουν ανάγκη το ηλεκτρονικό κατάστημα προκειμένου να προωθήσουν και να πουλήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Η Web Progress σας δίνει την δυνατότητα να πάρετε μέρος σε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με θέμα την Κατασκευή Ηλεκτρονικού Καταστήματος (eshop).

Στο σεμινάριο θα μάθετε να κατασκευάζετε και να διαχειρίζεστε ηλεκτρονικό κατάστημα, χρησιμοποιώντας την πολύ δημοφιλή πλατφόρμα Opencart.

Θα δημιουργήσουμε μαζί κατά την διάρκεια του σεμιναρίου ηλεκτρονικό κατάστημα με πλήρεις δυνατότητες.

Η κατασκευή του e-shop θα γίνει σε live server και όχι τοπικά στον υπολογιστή.

Το e-shop που θα δημιουργήσουμε θα κατασκευαστεί βάσει των αρχών του Responsive Web Design, ώστε να είναι συμβατή η προβολή του σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας και tablet, παράγοντας που είναι σημαντικός για την εμφάνιση του e-shop “ψηλά” στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google.

  • Θα χρησιμοποιήσουμε τελευταίας γενιάς τεχνολογικά εργαλεία, με το πιο σύγχρονο design.
  • Θα εγκαταστήσουμε μαζί τα core αρχεία του Opencart και θα στήσουμε την βάση δεδομένων.
  • Θα προσθέσουμε προϊόντα έχοντάς τα κατηγοριοποιήσει σε κατηγορίες. Το κάθε προϊόν θα περιέχει τιμή, φωτογραφία ή φωτογραφίες, περιγραφή.
  • Θα μάθουμε να δημιουργούμε και να διαχειριζόμαστε εκπτωτικά κουπόνια και να προσθέτουμε έκπτωση στις τιμές των προϊόντων.
  • Θα συνδέσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα που έχουμε δημιουργήσει με το Google Analytics, το οποίο αποτελεί το πιο πλήρες σύστημα εξαγωγής αναφορών (reports) και στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας.
  • Θα συνδέσουμε το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα Social Media, ενέργεια απαραίτητη για την καλύτερη δυνατή αλληλεπίδραση με τους πελάτες.
  • Θα μάθουμε να ορίζουμε και να προσθέτουμε τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, paypal, πιστωτικές κάρτες, κλπ) αλλά και να συνδέουμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα με το paypal
  • Θα μάθουμε να προσθέτουμε κόστος μεταφορικών, διαφορετικό ανά περιοχή αποστολής του δέματος.
  • Θα μάθουμε να προσθέτουμε ιδιότητες (options) στα προϊόντα (βάρος, μήκος, μέγεθος, κλπ)
  • Θα μάθουμε να διαχειριζόμαστε τις παραγγελίες.
  • Θα μάθουμε να προσθέτουμε και να διαχειριζόμαστε ομάδες πελατών (shopper groups)

Ο κάθε εκπαιδευόμενος, κατά την διάρκεια του σεμιναρίου, θα δημιουργήσει το δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 6972411061
για να σας δώσουμε περισσότερες πληροφορίες και για να κλείσετε θέση για το σεμινάριο

 

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Μαρτίου (10πμ – 5μμ) και την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017(6μμ – 9μμ) στον χώρο του Σκακιστικού Ομίλου ΑΣΟΠ ΔΙΑΣ Πετρούπολης.

Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 10 ώρες.

Πρόσβαση στον χώρο μπορείτε να έχετε με την λεωφορειακή γραμμή Α11 και Β11 (στάση “Παλαιό Τέρμα”) από τον Σταθμό Μετρό Αττική, και με την λεωφορειακή γραμμή 700 (στάση “Παλαιό Τέρμα”) από τον Σταθμό Μετρό Ανθούπολης.

Η τιμή του σεμιναρίου είναι 90€ + ΦΠΑ. Πληρώνοντας ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της Web Progress κερδίζετε έκπτωση 20% (δηλαδή η τιμή συμμετοχής είναι 72€)

Γιατί να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο σεμινάριο;

  1. Το σεμινάριο δεν είναι θεωρητικό. Θα δημιουργήσετε στην πράξη ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βήμα.
  2. Η κατασκευή του eshop γίνεται σε live server και όχι τοπικά στον υπολογιστή. Αυτό σημαίνει ότι είναι πλήρως λειτουργικό σαν ηλεκτρονικό κατάστημα.
  3. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει κόστος χαμηλότερο σε σχέση με άλλα αντίστοιχα δεκάωρα σεμινάρια κατασκευής eshop.
  4. Το σεμινάριο αυτό (όπως και κάθε σεμινάριο της Web Progress) πραγματοποιείται από πιστοποιημένο εκπαιδευτή ενηλίκων Πληροφορικής.

TIP!!!   Η Web Progress σας δίνει την δυνατότητα αμέσως μετά το τέλος του σεμιναρίου, το eshop που κατασκευάσατε να το χρησιμοποιήσετε απευθείας για την πώληση των προϊόντων σας. Με ένα επιπλέον κόστος (domain 10€, hosting 100€, εργασίες μεταφοράς 90€) ξεκινήστε χωρίς καθυστέρηση να πουλάτε προϊόντα και υπηρεσίες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here