Ρότζερ Φέντερερ: Διακοπές στην Πάρο για τον «βασιλιά του τένις» και την οικογένειά του

0
29

Ο Ρότζερ Φέντερερ απολαμβάνει τις ομορφιές της Πάρου, μαζί με την οικογένειά του. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον «βασιλιά του τένις» με το μαγιό του, ένα λευκό κοντομάνικο μπλουζάκι και ένα ψάθινο καπέλο, να κάθεται μαζί με τη γυναίκα και τον γιο του.

Ο Ελβετός είναι ένας ακόμη διάσημος που «ψηφίζει»… Ελλάδα για τις διακοπές του το εφετινό καλοκαίρι. Ο «θρυλικός» τενίστας και κάτοχος 20 τίτλων Γκραν Σλαμ (οκτώ κατακτήσεις Γουίμπλεντον) απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Πάρο.

#RogerFederer #Greece pic.twitter.com/c4ByxdX4vQ

— MICHAEL (@MichaelDavarian) July 13, 2022

Ο Ρότζερ Φέντερερ είχε έλθει για διακοπές στην Κρήτη το καλοκαίρι του 2021, ενώ εφέτος, προτίμησε να απολαύσει στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης στην Πάρο μαζί με την οικογένειά του, πριν από την επιστροφή του στην ενεργό δράση με τη συμμετοχή του στο Laver Cup τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Έχοντας χάσει και τους τελευταίους του βαθμούς, ο Ελβετός τενίστας βρέθηκε για πρώτη φορά εφέτος εκτός παγκόσμιας κατάταξης στην ATP έπειτα από 25 έτη συνεχούς παρουσίας, καθώς δε μπόρεσε να αγωνιστεί στο εφετινό Γουίμπλεντον.

Ο Ρότζερ Φέντερερ εισήλθε για πρώτη φορά στην κατάταξη σε ηλικία 16 ετών, στις 22 Σεπτεμβρίου 1997, και έκτοτε βρισκόταν σταθερά στις πρώτες θέσεις και για χρόνια είχε ρίξει «άγκυρα» στο νούμερο 1.

#RogerFederer #Paros

CC: NPDG pic.twitter.com/Oa1EMH4qwX

— MICHAEL (@MichaelDavarian) July 13, 2022

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here