Ρονάλντο: Το αστρονομικό ποσό που δίνει στην Τζωρτζίνα

0
39

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει στην σύντροφο του, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, το ποσό των 100.000 ευρώ για τα έξοδα του σπιτιού και των παιδιών
Το μηνιαίο ποσό που εισπράτει η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ από τον Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε η ισπανική τηλεοπτική εκπομπή «Viva La Vida».

Πάντως η Τζορτζίνα έχει ήδη από μόνη της ένα πολύ καλό εισόδημα. Η 28χρονη, που ήταν μια… άσημη πωλήτρια σε κατάστημα της Μαδρίτης όταν γνωρίστηκε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ όταν ο ίδιος αγωνιζόταν στη Ρεάλ, πλέον έχει 36,5 εκατομμύρια followers και μόνο από τις δραστηριότητές της ως influencer εισπράττει μηνιαίως περίπου 8.000 ευρώ. Συν τοις άλλοις, με τη συμμετοχή της σε διαφημίσεις, καμπάνιες ή επιδείξεις μόδας, αλλά και με το reality show για τη ζωή της στο Netflix έχει αυξήσει ακόμη περισσότερο την περιουσία της.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς ο Πορτογάλους δίνει στην σύντροφο του 100.000 ευρώ το μήνα για τα έξοδα του σπιτιού και των τεσσάρων παιδιών.

Η Ροντρίγκεζ που έχει καταγωγή από την Αργεντινή κερδίζει 8000 ευρώ το μήνα για να διαφημίζει προϊόντα κυρίως μέσα από τα social media αλλά αυτό φαίνεται πως είναι το χαρτζιλίκι της.

She’s a business woman, mom and Cristiano Ronaldo’s partner; and in this intimate series, we take an in-depth look into her daily life. I Am Georgina is available now.#SoyGeorgina
@netflix pic.twitter.com/1ZW4vLmBsi

— Georgina Rodríguez (@Georginagioc) January 28, 2022

Στο μεταξύ η συγκεκριμένη εκπομπή βρέθηκε στην γενέτειρα της Τζορτζίνα στην Αραγονία και αποκάλυψε ότι η Τζορτζίνα δεν ταξίδεψε εκεί για την κηδεία της γιαγιάς της και ο θείος της Χεσούς Ερνάντες, επιτέθηκε στην ανιψιά του για την στάση της: «Μπορεί να ντρέπεται για εμάς και να πιστεύει ότι είναι καλύτερη από εμάς γιατί δεν ζούμε στην πολυτέλειά της.

Δεν της ζήτησα ποτέ τίποτα. Έχει τηλεφωνήσει μόνο μία ή δύο φορές από τότε που έμαθα ότι έβγαινε με τον Ρονάλντο».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here