Πρίγκιπας Γουίλιαμ – Κέιτ: Ανεπιθύμητο το ζεύγος στο Μπελίζ

0
35

Ανεπιθύμητο φαίνεται πως είναι το γαλαζοαίματο ζευγάρι Γουίλιαμ και η Κέιτ στην Καραϊβική καθώς το βράδυ της Παρασκευής αναγκάστηκαν να ακυρώσουν την επίσκεψή τους στον πρώτο σταθμό της περιοδείας τους. Ο λόγος που το ζευγάρι οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση ήταν μια διαμάχη που ξέσπασε για τα δικαιώματα των ιθαγενών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα το βασιλικό ζεύγος επρόκειτο να ξεκινήσει την επίσκεψή του από το Μπελίζ με ένα ταξίδι σε μια φάρμα που βγάζει κακάο. Η «επίθεση» εναντίον της Κέιτ και του Γουίλιαμ ξεκίνησε από τους κατοίκους του «Indian Creek» οι οποίοι εξέφρασαν την έντονη διαμαρτυρία τους και χαρακτήρισαν επίσκεψη «αποικιοκρατική». Μάλιστα όλο αυτό το αισθάνθηκαν σαν «ένα χαστούκι στο πρόσωπο».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι κάτοικοι ήταν ιδιαίτερα εξοργισμένοι που δόθηκε άδεια στο ελικόπτερο του Γουίλιαμ και της Κέιτ να προσγειωθεί στο γήπεδό τους χωρίς προηγούμενη συνεννόηση. Χθες το βράδυ το Παλάτι του Κένσινγκτον ανακοίνωσε ότι η επίσκεψη στο χωριό ακυρώθηκε.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα αναχωρήσουν για το Ηνωμένο Βασίλειο με προορισμό το Μπελίζ. Το ταξίδι τους, για τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της Βασίλισσας, θα ξεκινήσει αύριο. Το ζευγάρι ήταν να ταξιδέψει στο Indian Creek, όπου ζουν λιγότεροι από 1.000 κάτοικοι.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here