Πολυτεχνειούπολη: Στον ανακριτή οι 22 συλληφθέντες- Επίθεση σε δημοσιογράφους

0
29

Στα Δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων μεταφέρθηκαν νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης οι 22 συλληφθέντες από την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. στην Πολυτεχνειούπολη. Πρώτα πέρασαν το κατώφλι του εισαγγελέα και ακολούθως βρέθηκαν ενώπιον του ανακριτή.

Μάλιστα οι συλληφθέντες αλλά και οι συγγενείς τους δεν δίστασαν να προκαλέσουν με τη στάση τους και ειδικότερα όταν αντιλήφθηκαν ότι τους περίμεναν δημοσιογράφοι.

Πολυτεχνειούπολη: «Θα κάρφωνε το κατσαβίδι στην καρωτίδα μου» λέει η ανθυπαστυνόμος

Στο μεταξύ έσπασε τη σιωπή της η ανθυπαστυνόμος, που το πρωί της Τρίτης βρέθηκε στην επιχείρηση της Αστυνομίας στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό της όπλο τραυματίζοντας τον στα πόδια.

Η αστυνομικός είχε νιώσει αδιαθεσία και βγήκε στο προαύλιο της Πολυτεχνειούπολης. Ο 30χρονος τη ρώτησε αν αυτό που φορούσε ήταν αλεξίσφαιρο με την ίδια να μην καταλαβαίνει τι της είπε. Τότε της επιτέθηκε και η κοπέλα έκανε μια κίνηση για να αποφύγει το κατσαβίδι και την τραυμάτισε στο χέρι. Η ανθυπαστυνόμος με τη σειρά της αντέδρασε και τον πυροβόλησε.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Έπραξα αυτό που έπρεπε για τη δική μου ζωή και του συναδέλφου. Ήμουν στην επιχείρηση από την προηγούμενη μέρα και επειδή ήταν πολλή η κούραση είπα να φύγω για δύο ώρες και να επιστρέψω, αλλά έγινε ότι έγινε. Την ώρα που έφευγα έχοντας πάρει άδεια από τον διευθυντή μου κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο εγκέφαλος της οργάνωσης.

Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω τον χώρο γύρω μου να μην έχει κόσμο γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία. Αφού βεβαιώθηκα για την ασφάλεια όλων μας και των φοιτητών ενήργησα όπως θα έπρεπε. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε καταπάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως αν είχε όπλο πάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Αν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα», ανέφερε η αστυνομικός μιλώντας στον Alpha.

Διαβάστε ακόμη:

Ο ερωτύλος προβεβλημένος πολιτικός, που δεν έχει αφήσει όρθια από σταρλετίτσα μέχρι δεύτερη φωνή στα μπουζούκια, «είναι μπάμιας»!
Αντιολισθητικές αλυσίδες: Είναι υποχρεωτικές από τον Οκτώβριο – Μάθε όσα χρειάζεται
Love Island: Οι παίκτριες που… ανεβάζουν τη θερμοκρασία
Οι Βαρδινογιάννηδες «είναι εδώ» στον Ελλάκτωρα και την Αττική οδό, ισχυροί σύμμαχοι του Ολλανδού!

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here