Πογκμπά: Ο αδερφός και οι φίλοι του τον απείλησαν με όπλα και του ζήτησαν 13 εκατ. ευρώ!

0
23

Χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στο οικογενειακό περιβάλλον του Πολ Πογκμπά, καθώς ο αδερφός και οι φίλοι του απαίτησαν 13 εκατ. ευρώ, ενώ ένας από αυτούς του έκλεψε 200.000 ευρώ από την πιστωτική του κάρτα.

Από νωρίς μέσα στην ημέρα έχει γίνει γνωστό ότι ο Ματίας, ένας εκ των αδερφών του Πολ, απείλησε τον Γάλλο star με video στα social-media.

Η συνέχεια είναι ακόμα πιο αδιανόητη καθώς, όπως προκύπτει από ρεπορτάζ από την πατρίδα του, ο ίδιος άνθρωπος με βοήθεια άλλων απείλησε τον αδερφό του και του ζήτησε 13 εκατ. ευρώ επειδή… «τον προστάτευαν όλα αυτά τα χρόνια».

Ο άσος της Γιουβέντους όταν διαπίστωσε ότι ο αδερφός του ήταν ανάμεσα στους εκβιαστές το είπε στους δικηγόρους της Γιουβέντους, οι οποίοι πήγαν στην Αστυνομία.

Ο 30χρονος κατά τη διάρκειας της έρευνας ενημέρωσε ότι πάντα στήριζε τους «φίλους» του οικονομικά, όπως επίσης ότι ο ένας από αυτούς, τον οποίο φιλοξενούσε κάποια στιγμή στο Μάντσεστερ, είχε αφαιρέσει 200.000 ευρώ μέσω της πιστωτικής του κάρτας.

Διαβάστε ακόμη:

Στο κάδρο εδώ και τώρα Σάλλας και Παγκρήτια: Έκτακτο Δ.Σ. εντός της εβδομάδας από την Επ. Κεφαλαιαγοράς για το θέμα της χειραγώγησης προ 12ετίας της Τρ. Πειραιώς

Ίλαρι Μπλάζι: Τα πέταξε όλα και αποχαιρέτησε το καλοκαίρι

Ιωάννινα: Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Ζίτσας για την κακοποίηση γαϊδάρου – «Πρόκειται για ατύχημα», είπε

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here