Πλαταμώνας: Χειροπέδες στον οδηγό του λεωφορείου που ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο

0
23

Συνελήφθη ο οδηγός του λεωφορείου το οποίο στις 1:30 πμ, ενώ εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα , προσέκρουσε σε ΙΧ στο 402,95 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Πλαταμώνα Πιερίας με συνέπεια τον θάνατο 19χρονου και τον τραυματισμό έξι ατόμων μεταξύ των οποίων και μία ανήλικη.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, σε βάρος του οδηγού του λεωφορείου σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία ενώ προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

Το λεωφορείο, που εκτελούσε το δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, προσέκρουσε σε ΙΧ αυτοκίνητο που ήταν σε προσωρινή διακοπή πορείας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, το οποίο στη συνέχεια προσέκρουσε σε ΙΧ που επίσης ήταν σε προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας στην Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 19χρονου και τον τραυματισμό τριών ανδρών, που επέβαιναν στο πρώτο αυτοκίνητο. Επίσης τραυματίστηκαν και τρία άτομα, εκ των οποίων η μία ανήλικη, που επέβαιναν στο δεύτερο αυτοκίνητο.

Διαβάστε περισσότερα

Σαν τον παλιό καλό ασπρόμαυρο ελληνικό κινηματογράφο της δεκαετίας του 60 η Κομισιόν!

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: «Βγαίνω ραντεβού μετά από πολύ καιρό»

Ιωάννα Μπέλλα: Επικρίνουν τις επεμβάσεις στο σώμα της – «Κρίμα, ήσουν ωραία πριν»

Δέκα plus size μοντέλα που έφεραν την επανάσταση στη μόδα

Πηγή: radar.gr

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here